ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ή ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ; ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ...


eleftheri-ekfrasi
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Δεν έχω παρέμβει ποτέ μέχρι τώρα (στους 3 μήνες λειτουργίας του site)και δεν έχω σχολιάσει ποτέ κανένα σχόλιο σας. Αλλά μερικοί είναι βαλτά αλητάκια και το κάνουν επίτηδες στοχοποιώντας τις ανεξάρτητες και ακηδεμόνευτες φωνές μας.
Ας βάλουμε λοιπόν ένα τέλος γιατί κάποιοι το παρατράβηξαν. Και εμείς εδώ δεν είμαστε σαν κάτι παιδάκια της πιάτσας που φοβούνται τον ίσκιο τους, κάνουν τους ρουφιάνους σε κοινωνικές συνελεύσεις ή δημοσιογραφικά και επιχειρηματικά γραφεία και μετά(με το αζημίωτο) «καρφώνουν» τον «πελάτη».
Διαβάζω διάφορα: Ότι είμαι γραφείο τύπου του ενός και του άλλου ότι το site έγινε φωνή του ενός η του άλλου ενώ πριν από καιρό ήταν η φωνή απόγνωσης του λαού ότι εκείνο ότι το άλλο.
Το makeleio.gr δεν χρηματοδοτείται από κανέναν. Άρα δεν τα παίρνει και από κανέναν για να γράφει την μαλακία του κάθε κομματικού σχηματισμού. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Το βλέπετε. Καμία οικονομική δέσμευση σημαίνει καμία πολιτική δέσμευση.
-Δεν αρνηθήκαμε να δημοσιεύσουμε ΠΟΤΕ κανένα παράπονο, καταγγελία ή ρεπορτάζ όποιον και να έθιγε.
-Δεν σκύψαμε το κεφάλι όταν μας εξόρισαν και ψάχναμε στούντιο και κανάλι για να βγάλουμε ελεύθερες εκπομπές.
-Παλεύουμε να αποστασιοποιηθούμε από παραδοσιακά και σάπια ΜΜΕ που δεν έχουν πια να δώσουν φρεσκάδα και αλήθεια στην ενημέρωση. Και κυρίως μπέσα.
-Γράφουμε για τον Τσίπρα, μας βρίζουν οι Χρυσαυγίτες, Γράφουμε για τον Καμμένο μας τα χώνουν οι δεξιούρες.
Γράφουμε για τους Χρυσαυγίτες, μας την πέφτουν οι αριστεροί. Τελικά μάγκες, διαλέξτε τι θέλετε. Λινάτσες στην ενημέρωση και τον σχολιασμό; Ανοιχτό φόρουμ ελεύθερης σκέψης, διαλόγου και ζύμωσης; Μονόχνωτα στρατιωτάκια που εκτελούν άνωθεν εντολές;
-Θέλετε να μιλάμε κάθε μέρα με υπουργούς και φαρισαίους και να τους γλύφουμε ή να τους βάζουμε κάτω και να τους πηδάμε όλους;
-Θέλετε site έκφρασης ή site μουλωχτών και βαλτών;
Επιλέξτε ρε αδερφέ και πείτε μας. Για να μην αρχίσουμε όλοι και...πηδιόμαστε από τα παράθυρα.
Και στο κάτω-κάτω, πλήρη ελευθερία λόγου έχετε κάνοντας σχόλια. Είδατε να σβήνουμε κανένα; Ακόμα και αυτά που μας τα χώνουν; Χώστε τα μας. Και σε μένα. Κανένα πρόβλημα. Υποψία να μην υπάρχει και κυρίως καχυποψία ότι πάμε να σας γελάσουμε.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Όταν τα αρπάξω, θα την κάνω. Άλλωστε είσαστε τόσο γάτες που θα το καταλάβετε. Αλλά επειδή προβάλαμε τον έναν και τον άλλο, επειδή έτσι πρέπει να γίνεται στην δημοκρατία την δική μας(όχι όπως την εννοούν τα ξεφτιλισμένα τομάρια των πολιτικών)αλλά όπως την εννοούμε εμείς, γίναμε γραφεία τύπου;
Δεν θα ξανακάνω την ίδια κουβέντα για το ίδιο θέμα.
Όσο για τα σχόλια, τα βλέπω όλα. Και σβήνω μόνον-σε ελάχιστες περιπτώσεις- όσα είναι χυδαία, συκοφαντούν ανθρώπους και οικογένειες, προσβάλλουν το αγαθό της υγείας και της μητρότητας και καθυβρίζουν τα θεία, για να μην πάμε φυλακή και μας το κλείσουνε το μαγαζί.
Το να μας στερείτε όμως το δικαίωμα να προβάλλουμε η να μην προβάλουμε απόψεις, αυτό είναι φασισμός. Και λογοκρισία γίνεται μόνον σε ΜΜΕ. Όπως και να μας ζητάτε να βάλουμε φίλτρο στους επισκέπτες που γράφουν. Οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται με τα πιο δυνατά επιχειρήματα.
Και κάτι ακόμα. Ρισκάραμε με κίνδυνο να ξεφτιλιστούμε και να γίνουμε ρόμπες, 24 ώρες πριν από τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, σφυγμομέτρηση όχι εταιρείας αλλά ερευνητή- πανεπιστημιακού. Πέσαμε μέσα. Και τον διάβολο να έδειχνε πρώτον, θα την δημοσιοποιούσαμε. Αυτό έπρεπε να κάνουμε σε όρκο τιμής μαζί σας.
Εαν δεν ακούσουμε κάποιον, πως θα βγάλουμε τα ανάλογα συμπεράσματα; Ειδικά σε μια εποχή που η πατρίδα κινδυνεύει απ΄όλα αυτα τα υποκείμενα και θα πρέπει να αξιολογήσουμε τους σκάρτους από τους πατριώτες ;
Αυτά και ευχαριστώ...
Σ.Χ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου