Νέο αμόρε για την "νέα"... Ελεονόρα

3:49 μμ. Ένας νέος...αποκλειστικός έρωτας για την Ελεονώρα Μελέτη έκανε την εμφάνισή του στα lifestyle περιοδικά. Και ενώ το δημοσίευμα του περιοδικού HELLO! μιλάει για έναν νέο γοητευτικό άντρα στην αγκαλιά του οποίου η 33χρονη παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα, το περιοδικό ΟΚ! προχωρά ένα βήμα παραπάνω και αποκαλύπτει ότι ο 32χρονος Ίων Παράσχης είναι ο νέος αγαπημένος της καυτής Ελεονώρας!



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! η σχέση τους μετράει ένα μήνα και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο πηγαίνουν στην Ανάβυσσο όπου και επιδίδονται στο αγαπημένο της σπορ που δεν είναι άλλο από το surf. Το περιοδικό δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες του 32χρονου πολιτικού μηχανικού.


Όσο για το περιοδικό HELLO! αν και συνέλαβε την Ελεονώρα Μελέτη με το μαγιό νούμερο 20 να κάνει surf στην Ανάβυσσο δεν κατάφερε να εντοπίσει τον νέο της αγαπημένο. Η παρουσιάστρια συνοδεύεται στη συγκεκριμένη της εξόρμηση από τον καλό της φίλο Γιώργο ο οποίος τη βοηθά και στην εκμάθηση του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ. Όσο για τον νέο έρωτα. Έχουμε ολόκληρο το καλοκαίρι προκειμένου να τον εμπεδώσουμε...

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου