Συνεχής Ενημέρωση: Εκτεταμένη χρήση χημικών στο Σύνταγμα

Νέα ένταση επικρατεί στην πλατεία Συντάγματος. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών, απαντώντας στον πετροπόλεμο κουκουλοφόρων από την πλατεία.

Ακροατές επικοινώνησαν με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και δήλωσαν ότι οι διαδηλωτές έχουν βρει "καταφύγιο" στις αποβάθρες του Μετρό, καθώς η ατμόσφαιρα στην πλατεία από τα δακρυγόνα είναι αποπνικτική. Παράλληλα, έκαναν λόγο για τραυματίες που δέχονται τις πρώτες βοήθειες στο σταθμό του Μετρό, ενώ υπάρχει ένα πρόχειρο ιατρείο και στην οδό Όθωνος.

Γιατρός από το πρόχειρο ιατρείο, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ότι έχουν δεχτεί περίπου 50 – 70 περιστατικά για τις πρώτες βοήθειες.

Οι τραυματίες είναι δεκάδες, εκ των οποίων τουλάχιστον 21 αστυνομικοί. Παράλληλα έχουν γίνει περισσότερες από 17 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις.

Νωρίτερα, στις φλόγες τυλίχθηκε και δεύτερο βαν εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Όθωνος. Το πρώτο βαν έπεσε πάνω σε ένα περίπτερο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου