Όγδοη χειρότερη μετεγγραφή στην Ιταλία του Παπασταθόπουλου

21/5, 23:39. Ως η όγδοη πιο αποτυχημένη μετεγγραφή της χρονιάς στην Ιταλία αναδείχθηκε αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Τζένοα στη Μίλαν. Το περασμένο καλοκαίρι, ο διεθνής αμυντικός πήγε με όνειρα στο Μιλάνο, όμως έγραψε μόλις πέντε συμμετοχές και τα σενάρια πώλησης ή δανεισμού του πολλαπλασιάζονται.

"Το ντεμπούτο του ήταν επιεικώς τραγικό και παρά τη μικρή ανάκαμψη στην πορεία για τον νεαρό Έλληνα, το άλμα σε μία μεγάλη ομάδα από μία που ήταν πρωταγωνιστής, αποδείχθηκε πολύ μεγάλο. Δύσκολα θα μπορέσει να βασιστεί σε αυτόν η Μίλαν, οπότε σύντομα θα πωληθεί ή θα δοθεί δανεικός", αναφέρει η ιταλική έκδοση του Eurosport.

Στη διόλου τιμητική πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει το όνομα του Χόρχε Αντρές Μαρτίνες. Η Γιουβέντους ξόδεψε 12 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την Κατάνια, αλλά μόνο ως καλή επένδυση δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αυτά τα χρήματα. Στη δεύτερη θέση ο Ντιντάκ (για 3 εκατομμύρια από την Εσπανιόλ στη Μίλαν) και στην τρίτη ο Φεντερίκο Μακέντα, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Σαμπντόρια.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου