Εισαγγελείς στον Βόλο ζητά η ΑΕΚ

19/5, 23:40. Την παρουσία 2 εισαγγελέων, στο χώρο των αποδυτηρίων και στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (20:30, NS2) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" κάλεσε παράλληλα όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα και τον διευθυντή του τμήματος Ανάπτυξης Διαιτησίας, Κύρο Βασσάρα.

Τέλος, η Ένωση ζήτησε τη διενέργεια αιματολογικού ελέγχου ντόπινγκ σε 2 παίκτες από κάθε ομάδα (κάτι που έκανε και ο Παναθηναϊκός για το ματς με τους "ερυθρολεύκους" στην 4η αγωνιστική), ενώ το αίτημα για κοινή ώρα έναρξης των παιχνιδιών των 2 τελευταίων αγωνιστικών είχε ήδη αποφασιστεί από τη διοργανώτρια αρχή.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου