Aπόφαση υποβιβασμού για Ηρακλή, αγωνία σε Αστέρα

19/5, 23:28. Ένοχος για πλαστογραφία και δυσφήμιση του αθλήματος κρίθηκε ο Ηρακλής, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, η οποία έκανε δεκτή την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης και τιμωρεί με υποβιβασμό του "κυανόλευκους".
Βέβαια, πέρα από την δυνατότητα έφεσης από τον Ηρακλή, το μπλέξιμο αφορά και το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης. Η κατάσταση θα ήταν πιο ξεκάθαρη αν ο Ηρακλής είχε καταδικαστεί για διαστρέβλωση, οπότε θα είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση επτά βαθμών και δεδομένα θα καταλάμβανε την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα υποβιβαζόταν.

Οι άνθρωποι της αρκαδικής ομάδας υποστηρίζουν πως κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβεί και τώρα και να επικυρωθεί η βαθμολογία με τον «Γηραιό» στην 16η θέση. Δηλαδή, να μην υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Football League, Αστέρας, Λάρισα, Πανσερραϊκός και Ηρακλής λόγω της απόφασης, αλλά μόνο τρεις.

Ο Ηρακλής θα υποβάλει έφεση η οποία θα εξεταστεί στις 27 Μαΐου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αφού η υπόθεση τελεσιδικήσει στη συνέχεια η Σούπερ Λίγκα θα κληθεί να επικυρώσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι οι δικαστικές μάχες θα συνεχιστούν...

Nωρίτερα και η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, είχε αποφασίσει την ανάκληση των δελτίων των χειμερινών μεταγραφών του Ηρακλή και την επιβολή προστίμου 50.000 στην ΠΑΕ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου