Μενεγάκη: Πρόταση γάμου στον "αέρα"!

Από τον Μαθιόοο περιμέναμε να έρθει η πολυπόθητη πρόταση γάμου στην Ελένη Μενεγάκη κι από αλλού μας/της ήρθε. Εκεί, που άλλες γυναίκες περιμένουν καρτερικά μια ρημαδό πρόταση γάμου, η Ελένη δεν προλαβαίνει να δέχεται. Ο θρασύς, αλλά και τολμηρός άνδρας που δε λογάριασε Μαθιούς κι εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να παντρευτεί την «βασίλισσα» δεν είναι άλλος από τον πάλαι ποτέ... αυλικό της, Νίκο Μουτσινά!

Όχι να τα δει αυτά, ο Παντζόπουλος τι «φίδι/φίλο» είχε στον κόρφο της τόσο καιρό η αγαπημένη του. Να ήξερε άραγε η Ελένη για τις ορέξεις του Νικολάκη της; Ή μήπως έκανε τα σχέδια πίσω από την πλάτη της; Και του Ματέο, βεβαίως βεβαίως. Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να υπάρξει διχόνοια ανάμεσα στο ζεύγος, διότι απλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Εννοείται ότι η πρόταση γάμου στην Ελένη είναι ακόμη μία πλάκα του Μουτσινά σε εκείνη κι έγινε για τις ανάγκες στήλης του «Δέστε τους». Ο Μουτσινάς έδωσε τη γνωστή χρυσή γόβα στην Ελένη και μετά από παρότρυνση των υπολοίπων, εξέφρασε (γι ακόμη μία φορά) δημοσίως την αγάπη του για εκείνη, δηλώνοντας ότι θέλει να την παντρευτεί!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου