Ορμάνε στα καταστήματα οι λαθρομετανάστες στην Πάτρα

Στα καταστήματα τροφίμων της Πάτρας σπρώχνουν η ανέχεια και η εξαθλίωση τους οικονομικούς μετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί κατά χιλιάδες στην πόλη, ελπίζοντας ότι θα βρουν ευκαιρία να χωθούν σε ένα από τα πλοία προς την Ιταλία. Όχι, όμως, για να ψωνίσουν, αλλά για να αρπάξουν ό,τι προλάβουν, μπροστά στα μάτια των καταστηματαρχών!

Τα κρούσματα κλοπής φρούτων, λαχανικών και άλλων τροφίμων από τα τελάρα, αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Συχνά, μάλιστα, αρπάζουν ολόκληρα τελάρα με φρούτα, τα τρώνε και καίνε τα ξύλα για να ζεσταθούν! Τις περισσότερες φορές οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν αντιδρούν, είτε γιατί λυπούνται τους πεινασμένους αλλοδαπούς, ή επειδή φοβούνται πώς θα τους αντιμετωπίσουν.

Άλλες φορές, όμως, όταν βλέπουν τα εμπορεύματα που έχουν πληρώσει να κάνουν φτερά, ειδοποιούν την Αστυνομία. Κάπως έτσι, σε κεντρική οδό συνελήφθησαν ένας Ιρανός και ένας Βούλγαρος που είχαν… συμμαχήσει για να κλέψουν ένα… σακί με πατάτες! Σε άλλο δρόμο, συνελήφθη ένας Αλγερινός που είχε αρπάξει από ένα περίπτερο έξη κουτιά αναψυκτικών!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου