43χρονος τορναδόρος κρύβεται πίσω από το mail της "χρεωκοπίας"

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα ηλεκτρονικά κείμενα που έκαναν λόγο για αναγγελία χρεωκοπίας της χώρας στις 25 Μαρτίου και την επιστροφή σε δραχμή.
Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει πως πρόκειται για έναν 43χρονο τορναδόρο από την Κρήτη στο όποιο έφτασαν οι αρχές ύστερα από τη συλλογή αρκετών κειμένων που είχε συντάξει σε ιστολόγια και σελίδες στο διαδίκτυο.
Μολαταύτα, η ΕΛ.ΑΣ αναμένει την ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών ιχνών ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια στην άσκηση ποινικών διώξεων.
Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, ο άνδρας ζει σε Κρήτη και Αθήνα, έχει οικογένεια και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Το κείμενο που ανάρτησε στο διαδίκτυο και διαδόθηκε στους χρήστες ανέφερε πως η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και ότι το έμαθε από συναδέλφους του... τραπεζικούς.
Στη συνέχεια ένας άγνωστος άνδρας πήγε σε internet καφέ και έστειλε δεκάδες mail με το συγκεκριμένο κείμενο.
Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία, ένας άγνωστος ιδιώτης από ένα Ιντερνετ καφέ στο κέντρο της Αθήναςαπέστειλε το ίδιο κείμενο σε δεκάδες e-mail.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου