Σεξ μεταξύ «φίλων»

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για «φιλικό» σεξ ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα ... Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να το βιώσει κάποια στιγμή και ο ίδιος, αν δεν του...
έχει ήδη συμβεί.


Μπορεί όμως δύο πραγματικοί φίλοι να καταλήξουν στο κρεβάτι; Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν πρόκειται για πραγματική φιλία, όχι.
Αν όμως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να... είναιμαζί αλλά «βαφτίζουν» τη σχέση τους φιλία, γιατί δεν μπορούν να ομολογήσουν στον εαυτό τους ότι έλκονται σεξουαλικά, τότε αυτό θα οδηγήσει δίχως δεύτερη σκέψη στο σεξ.
Πιθανά σενάρια
1. Να γίνουν ζευγάρι

Η σεξουαλική επαφή θα αποκαλύψει την ερωτική έλξη που υπέβοσκε τόσο καιρό και, αν και οι δύο είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και έχουν εκπληρωθεί οι συνειδητές ή ασυνείδητες προσδοκίεςτους, τότε είναι πολύ πιθανό η «φιλική»τους σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.
2. Να καταστραφεί κάθε μορφή σχέσης
Από τη στιγμή που οι δύο «φίλοι» θα φτάσουν στο κρεβάτι η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό που ο ένας από τους δύο ή και οι δύο είχαν φανταστεί και τελικά να τουςαπογοητεύσει. Στην περίπτωση που απογοητευθούν και οι δύο, τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού η οποιαδήποτε μορφή σχέσης θα λήξει… κοινήσυναινέσει. Όταν όμως ο ένας από τους δύο, λόγω της απογοήτευσης, παραιτηθείαπό κάθε ερωτική αξίωση και ο άλλος επιμένει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.Και γίνονται ακόμα χειρότερα αν ο αποχωρήσας μπει ή είναι ήδη σε σχέση,αφού τότε προκύπτουν ασυνείδητοι ανταγωνισμοί και επιθυμία αυτού που μένει πίσω να καταστρέψει ή να παρέμβει στη σχέση του άλλου.

3. Να μην αλλάξει τίποτα

Είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην επηρεαστεί η σχέση και να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει. Για να συμβεί κάτι
τέτοιο όμως απαιτείται ωριμότητα και εμπιστοσύνη. Έτσι το γεγονός, αν δεν οδηγήσει σε "ελεύθερη" σχέση ή κανονική σχέση, θα ξεπεραστεί και θα ξεχαστεί. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment