Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνουν οι αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία 20χρονου Ελληνοαιγύπτιου, μέσα στο σπίτι του στο Ν. Φάληρο, τον οποίο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, χθες το πρωί...

...Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Κανελλοπούλου 36Β στο Ν. Φάληρο, στο υπερυψωμένο ισόγειο, που έμενε μια οικογένεια με πέντε παιδιά. Ο πατέρας του 20χρονου, αιγυπτιακής καταγωγής, μόλις αντίκρισε το παιδί του νεκρό, έχοντας δεχθεί αλλεπάλληλες μαχαιριές στο πρόσωπο και στο σώμα, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ισχυρό σοκ έχει υποστεί και η μητέρα του, ελληνικής καταγωγής, και για το λόγο αυτό οι γονείς του δεν ήταν σε θέση, μέχρι χθες το βράδυ, να δώσουν κατάθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα φαίνεται να έχει συμβεί τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή και ο δράστης ή οι δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας του 20χρονου, η οποία βρέθηκε ανοιχτή.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του 20χρονου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment