10 μυστικά για να γίνεις καλύτερος στο... sex !

Χωρίς αμφιβολία, το σεξ είναι πολύ πιο απολαυστικό όταν εσύ και η σύντροφός σου το απολαμβάνετε το ίδιο. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ ούτε να μάθεις απ’ έξω το Kama Sutra. Μικρά μυστικά θα σε κάνουν καλύτερο εραστή κι εκείνη πιο ευτυχισμένη...




Καθαρός και μυρωδάτος
Τα φυσικά αρώματα του σώματός μας είναι ένα από αυτά που μας έλκουν στο αντίθετο φύλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πας να σκάβεις ένα 8ωρο και μετά θα πας να της κάνεις γλύκες. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι «περιποιημένος» ειδικά όταν βλέπεις σεξ στον ορίζοντα. Αν είσαι καθαρός και μυρωδάτος σίγουρα θα θέλει να βρεθεί πολύ πιο κοντά σου την επόμενη φορά που θα είσαι δίπλα της.

Μίλα μου…
Η επικοινωνία στο ζευγάρι είναι το παν. Και στο σεξουαλικό. Ρώτα την τι θέλει, τι της αρέσει, τι την χαλάει και τι την φτιάχνει. Μην νομίζεις ότι είναι τόσο δύσκολο ν’ ανοίξεις κουβέντα. Δώσε έναν ερωτικό χαρακτήρα στην συζήτησή σας, (ευκαιρία να μοιραστείτε και τις φαντασιώσεις σας) και απόλαυσε το κλίμα που έχεις δημιουργήσει μόλις τελειώσει η κουβέντα.

Αγάλι-αγάλι
Μην είσαι βιαστικός. Πάρε το χρόνο σου μέχρι να την βάλεις στην κατάλληλη διάθεση και μην ξεχάσεις να της δώσεις το χρόνο της ώστε να χαλαρώσει και να απολαύσει τον οργασμό της. Αν σου είναι δύσκολο να κρατηθείς, μπορείς να βρεις στο εμπόριο προφυλακτικά με την ουσία Benzocaine που θα σε βοηθήσουν να κρατηθείς και να το απολαύσετε και οι δύο περισσότερο.

Άσσος στα βασικά
Πριν προχωρήσεις σε πιο ψαγμένα πράγματα, σιγουρέψου ότι ξέρεις τα βασικά νεράκι. Μην το θεωρείς δεδομένο ότι αν δοκιμάσεις κάτι πιο περίεργο θα της αρέσει περισσότερο. Ότι κι αν κάνεις, αν δεν το κάνεις καλά, αποτέλεσμα δεν θα δεις. Ρώτα και τους φίλους σου να δεις τι αρέσει στις κοπέλες τους και πήγαινε διαβασμένος την επόμενη φορά.

No pressure
Δεν πιέζεις καταστάσεις. Ο καλός εραστής μπορεί να καταλάβει την διαφορά μεταξύ του προτείνω να δοκιμάσουμε καινούριο και του πιέζω να το κάνουμε. Δεν πρέπει να νιώσει ότι πιέζεται να κάνει κάτι που δεν θέλει. Μπορεί το να ξεπερνάτε τα όρια σας στο κρεβάτι να είναι συναρπαστικό, αλλά πρέπει να μάθεις πότε το όχι σημαίνει όχι.

Θέλει το χρόνο του
Ωραία τα απροσδόκητα και τ’ αναπάντεχα, αλλά εξίσου ωραία είναι τα σχεδιασμένα. Κι όταν λέω σχεδιασμένα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το σημειώσετε και οι δύο στις ατζέντες σας. Απλά να έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας ν’ απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Όποτε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε μόνοι σας, φρόντισε να έχετε το χρόνο με το μέρος σας και άσε στην άκρη ότι μπορεί να σ’ αποσπάσει από το καθήκον.

Βοήθεια, παρακαλώ
Που θα την βρεις; Σ’ ένα ενημερωμένο sex shop. Δεν χρειάζεται μαστίγια, χειροπέδες κτλ. Θα βρεις όμως μεγάλη ποικιλία σε λιπαντικά, ερωτικά λάδια για μασάζ, περίεργα προφυλακτικά. Εμπλούτισε την συλλογή σου και μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το σώμα σου που μπορεί να της προσφέρει την απόλαυση που θέλει.

Εκφράσου ελεύθερα
Σ’ όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κομπλιμέντα. Όποτε την επόμενη φορά που θα την δεις και θα σ’ αρέσει μην αμελήσεις να της το πεις. Αμέσως θ’ αλλάξει η διάθεσή της. Μπορείς επίσης να μην πεις τίποτα και απλά να της δείξεις πόσο σου αρέσει. Μ’ ένα παθιασμένο φιλί θα το πιάσει το νόημα και θα μπορεί να είναι η αρχή και για άλλα.

Κάλυψε όλες τις ζώνες
Όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μην δίνεις προσοχή μόνο στο στήθος της και σ’ ότι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια της. Υπάρχουν κι άλλες ερωτογενείς ζώνες που περιμένουν να τις περιποιηθείς. Μην ξεχνάς τους λοβούς της, το πίσω μέρος των γονάτων της, τα πόδια της και φυσικά το στόμα της.

Μην είσαι εγωιστής
Είναι ο νούμερο ένα κανόνας του καλού εραστή. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει ν’ αφοσιωθείς εξολοκλήρου στην σύντροφό σου και να κάνεις στην άκρη τα δικά σου συμφέροντα. Διάλεξε μια ιδιαίτερη βραδιά και αφιέρωσε τον εαυτό σου για την ευχαρίστησή της. Θα καταλάβει ότι τελικά σ’ ενδιαφέρει να την κάνεις ευτυχισμένη. Μην ξεχνάς και το μπόνους. Σίγουρα θα στο ανταποδώσει.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment