Τα πιο 'ΚΑΥΤΑ' video clip ever!

Από την Beyonce στην Taylor Swift και από τους Fountains of Wayne στους Smashing
Pumpkins, φαίνεται ότι σέξι και διασκέδαση είναι οι δύο λέξεις που συνοδεύουν την... πισίνα. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες σκηνές που σκέφτηκαν οι σκηνοθέτες των μουσικών βίντεο-κλιπ; Από την Beyonce στην Taylor Swift και από τους Fountains of Wayne ως τους Smashing Pumpkins, φαίνεται ότι σέξι και διασκέδαση είναι οι δύο λέξεις που συνοδεύουν την πισίνα...

H πρώτη και καλύτερη σκηνή ανήκει στην Beyonce και το βίντεο κλιπ του Party. Η βασίλισσα κάθεται μέσα στην πισίνα και οι "υπήκοοι" την περιτριγυρίζουν.


Όταν ακόμα η Fergie ήταν "γκανγκστα" πήγαινε σε πάρτι δίπλα στην πισίνα με διάφορους τύπους που της έδιναν... όλη τους την προσοχή.




Fountains of Wayne και Stacy's Mom, το απόλυτο anthem για όλους τους έβηβους του 2000. Το τραγούδι περιγράφει την σέξι μαμά της Στέισι... και τα υπόλοιπα αναδύονται από την πισίνα!




Πιο σέξι δεν γίνεται. Ζουμερά οπίσθια για πρώτο πλάνο και καμπύλες σε όλο το βίντεο κλιπ. Oι Lifelike και ο Kris Menace με το Discopolis.




Κλασσικός ύμνος των 90ς από τους The Offspring, με πολλά κοντινά από δίμετρες καλλονές που χορεύουν δίπλα στην πισίνα.




Ένα υπέροχο ροκ ίντι κομμάτι που λατρεύουν ακόμα οι χιπστερς, το 1979 από τους Smashing Pumpkins. Γυμνά κορίτσια και αγόρια πηδούν φράχτες και κάνουν βουτιές στην πισίνα




Η Taylor Swift μας δίνει την πιο γλυκιά εκδοχή μιας μέρας στην πισίνα. Νεαρά κορίτσια αλείφονται με λάδι και κουτσομπολεύουν.




Οι telepopmusic με το κομμάτι breathe σε ταξιδεύουν στην απόλυτη ηρεμία με πραγματική μουσική παραλίας!


protothema.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου