Και πρόστιμο και διαζύγιο!Βιντεο

Ένας οδηγός στην Κίνα τιμωρήθηκε σκληρά από τη μοίρα, αφού πιάστηκε στα πράσα
τόσο από την τροχαία, όσο και από τη σύζυγό του, με διαφορά μερικών λεπτών.
Ο οδηγός δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ οδηγούσε το Volvo του. Όταν ο τροχονόμος τον εντόπισε και τον σταμάτησε για έλεγχο, άρχισε… το μαρτύριο του.
Του ζήτησε τα στοιχεία του, όμως εκείνος είχε ξεχάσει σπίτι του την άδεια οδήγησης. Τηλεφώνησε στη σύζυγο του για να του τη φέρει, ξεχνώντας πως δίπλα του είχε μια άλλη νεαρή συνοδό, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
Τελευταία στιγμή την ειδοποίησε να φύγει, αλλά όταν έφτασε η γυναίκα του, άρχισε το… σόου. Η σύζυγος τον ρώτησε γιατί ήταν εκτός γραφείου, ενώ της είχε πει άλλα.
Αυτός της είπε πως ήταν μαζί με έναν συνάδελφό του, όμως, για κακή του τύχη, το περιστατικό είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Ο οδηγός παρακάλεσε τον τροχονόμο να μην προβληθεί το βίντεο.
Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και η σύζυγος είδε αυτό που ήθελε και έμαθε την αλήθεια. Πλέον, σκέφτεται σοβαρά να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου