Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/7

Η ευτυχία ποτέ δεν μειώνεται με το να την μοιράζεσαι.


Έχετε αποφασίσει να περάσετε τη ημέρα σας περισσότερο με δουλειά και οργάνωση του χώρου σας. Η διατροφή σας είναι αναγκαία να γίνει πιο λιτή, αφαιρώντας τα πολλά λιπαρά. Η άσκηση ίσως να σας έκανε ιδιαίτερα καλό. Σίγουρα μπορεί να μην επικοινωνείτε εύκολα με τα δικά σας άτομα αλλά μάλλον πρέπει να αφαιρέσετε κάποια προσωπικά στοιχεία τα οποία σας κάνουν να φαίνεστε υπερβολικοί ή κραυγαλέοι. Η επαφή με τον Παρθένο θα σας αλλάξει την οπτική γωνία.

Θα περάσετε καλά σήμερα γιατί όλα θα έχουν μια πιο εύκολη ροή. Το καλό είναι ότι θα είστε πολύ ευχαριστημένοι από την έκβαση μιας κατάστασης η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κατά κάποιον τρόπο θα μπουν όλα σε μια τάξη που εσάς σας κάνει ιδιαίτερα καλό. Φίλοι και συγγενείς θα είναι πολύ κοντά σας σε ιδιαίτερες στιγμές. Είναι πάντως η εποχή που θα κερδίσετε με ένα πιο εύκολο τρόπο κάποια πράγματα. Η σχέση με τον Σκορπιό θα γίνει πιο δυνατή.

Έχετε επιφορτιστεί με πολλά τα οποία πρέπει να λύσετε για να είστε περισσότερο σε ετοιμότητα. Η επαφή με έναν Παρθένο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε κάτι δικό σας πολύ ιδιαίτερο. Είναι σημαντικές κάποιες λεπτομέρειες που θα ανακαλύψετε και θα σας δώσουν τελικά όλη την εικόνα του πάζλ. Μόνο φροντίστε να μην είστε πολύ αγχωμένοι γιατί δεν θα μπορέσετε τελικά να τελειώσετε κάτι που έχετε ήδη αρχίσει.

Έχετε αναλάβει ρόλο εκκαθαριστή και ίσως να βρεθείτε εν μέσω κάποιων καταστάσεων οι οποίες σας δίνουν αυτή την ιδιότητα. Η σχέση σας με έναν Παρθένο θα σας ανατρέψει κάποια πράγματα αλλά τελικά όλο αυτό θα λειτουργήσει για το καλό σας. Είναι η ευκαιρία σας να δράσετε πιο δυναμικά για να μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια και ίσως η τύχη να σας κτυπήσει την πόρτα.

Έχετε κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί από τις πολλές επαφές και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας αλλά και την ζωή των άλλων. Ίσως να σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και με τον δικό σας τρόπο να αναλώνεστε στα δικά σας πρόσωπα. Ο Αιγόκερως θα σταθεί κοντά σας και θα δώσει ένα χέρι βοηθείας, αρκεί να μην είστε μαζί του ανταγωνιστικοί. Έχετε ακόμα ρεύμα γοητείας να συγκινεί τους γύρω σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σας.

Σήμερα είναι η ημέρα σας αφού θα ενδυναμώσετε και θα πάρετε φόρα. Η πολυπλοκότητα σε υποθέσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν και να πρέπει να γίνετε πιο απλοί και συγκεκριμένοι. Πάντως η γενική σας στάση θα βοηθήσει ώστε να συγκροτήσετε και πάλι την ζωή σας από την αρχή. Είστε γενικά πολύ δημιουργοί και δυνατοί. Το συναίσθημά σας θα σας δώσει μια καλύτερη εσωτερική εμπειρία και θα σας οδηγήσει σε πιο συμφέρουσες λύσεις.

Έχετε αποφασίσει να μείνετε για λίγο μόνοι και ίσως να μην δέχεστε και πολλά πολλά. Ο λόγος είναι ότι καθαρίζετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σας θέμα. Χρειάζεται να γίνετε πολύ πιο δραστήριοι και ενεργητικοί απέναντι σε άτομα που σας πιέζουν. Μπορεί να χάνεστε βέβαια από συναισθηματική ευαισθησία. Η λύπη δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα για να αντιμετωπίσετε κάτι που σας ενοχλεί. Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς είναι πιο κοντά σας.

Έχετε ήδη κάνει πολύ δρόμο για να φτάσετε στο σημείο να είστε έτσι ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Οι προηγούμενες ημέρες ίσως να ήταν πιο δύσκολες γιατί δεν υπήρχαν διευκρινίσεις. Τώρα υπάρχουν και αυτό σας βοηθάει να γίνετε πιο σαφείς απέναντι ακόμα και στα μικρά σχέδια που κάνετε. Είστε πάντως αποφασισμένοι να διαλέξετε ένα δρόμο πιο ασφαλή για σας. Είναι όμορφο όταν υπάρχει η αναγνώριση της δουλειάς σας και αυτές τις ημέρες μπορεί να τονιστεί από τους δικούς σας ανθρώπους.

Έχετε τόσες πολλές δουλείες που νιώθετε ότι όλα σας έχουν πέσει μαζεμένα. Επειδή είστε και σαν άνθρωποι πληθωρικοί μπορεί να αναλαμβάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που αντέχετε. Ξεκαθαρίστε τα επείγοντα και μην τα μπλέκετε όλα μαζί. Ο Παρθένος μπορεί να ξαναγυρίσει στην ζωή σας και να πάρει απόφαση να είστε μαζί. Αν σας ενδιαφέρει, καλό είναι να προσαρμοστείτε και με τα δικά του μέτρα και σταθμά. Διεκδικείστε τα θέλω σας και βάλτε οργάνωση στα οικονομικά σας.

Αναλαμβάνετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας είναι πολύ εύκολα για αυτό μπορεί να υπερτιμήσετε τις δυνάμεις σας και να νομίζετε ότι θα τα κάνετε όλα με την μία. Αν έχετε χρόνο, αφήστε χαλαρή την ημέρα σας και προσπαθήστε να ζήσετε περισσότερο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μερικές φορές δεν του διαθέτετε τον κατάλληλο χρόνο και ασχολείστε πιο πολύ με τις υποχρεώσεις σας και λιγότερο με την προσωπική σας ζωή. Κάποια καλά νέα για μια υπόθεσή σας θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σας.

Έχετε επωμιστεί και με εξυπηρετήσεις των φίλων σας για αυτό μπορεί να βλέπετε τα πράγματα κάπως πιο διαφορετικά από παλιά. Η στροφή που έχετε κάνει με έναν Σκορπιό θα βοηθήσει στο να έχετε μια καλύτερη επικοινωνία και επαφή. Είναι σημαντική για σας η λεπτομέρεια που μερικές φορές αποφεύγετε και τώρα αναγκαστικά θα μπείτε και σε αυτή την λογική για να λύσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε. Η σχέση σας με έναν Παρθένο θα γίνει πιο αληθινή.

Μετά από πολύ κόπο βλέπετε κατάματα κάποια πράγματα που ίσως αποφεύγατε ή δεν τα γνωρίζατε. Είναι καλό πάντως να έχετε καλή σχέση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί δεν δίνετε με αυτόν τον τρόπο λαβές για φασαρίες. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες νιώθετε ένα άνοιγμα μέσα σας για αυτό θα πετύχετε μια καλή δουλειά η οποία θα σας βάλει σε ένα άλλον δρόμο. Η θετικότητα γενικά θα σας βάλει σε νέες συνεργασίες. Ο Παρθένος μπορεί να παρουσιάσει δείγματα καλής γραφής.


Πηγή: http://www.astrology.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου