Οι μύθοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Αν παρατηρήσει κανείς τις ειδήσεις ή τα πρωτοσέλιδα ή και τις πολιτικές συζητήσεις του Νεοέλληνα, απ' άκρου
εις άκρον της Ελλάδας, θα ακούσει τελευταία να επαναλαμβάνονται συχνά μερικές λέξεις-καραμέλες. Να μερικές από αυτές:φοροδιαφυγή, ρατσισμός, μαύρο χρήμα,τρομοκρατία...Πράγματι, κατά καιρούς η κοινωνία μας υιοθετεί και κάνει της μόδας κάποια -ακραία συνήθως- άποψη και θέση για ένα ζήτημα, η .....
οποία καθορίζει τη στάση μας σε πολλές από τις βασικές δραστηριότητές μας ως πολίτες. Έτσι, βλέπεις την πλειοψηφία των ανθρώπων να παπαγαλίζει τις επιθυμητές από το Σύστημα λέξεις και έννοιες, χωρίς οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε καθήσει να προβληματιστούμε από το εμφανώς παράλογο αυτών που πρεσβεύουμε. Αυτή την περίοδο, λοιπόν, τη σκέψη -και κατ' επέκταση την πολιτική συμπεριφορά- μας μονοπωλούν λέξεις όπως οι προαναφερθείσες.


Αυτές οι «μόδες» συνήθως εκπορεύονται και επιβάλλονται από κύκλους και κέντρα εξουσίας που επιθυμούν να χειραγωγήσουν τις σκέψεις και τη συμπεριφορά μας προς το συμφέρον τους. Διεκπεραιώνουν δε αυτή τους τη μεθόδευση μέσω των δικών τους ΜΜΕ, μέσω «προσωπικοτήτων»/πρακτόρων τους, μέσω στημένων γεγονότων κ.λπ.

Αν παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσει πως η συγκεκριμένη προπαγάνδα σερβίρεται με επίστρωση επιστημονικότητας, ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης... αλλά φυσικά απουσιάζει πάντα και καταπνίγεται η αντίθετη άποψη και ο διάλογος...
Έτσι, η κοινωνία μας βιώνει εδώ και χρόνια μερικές επαναλαμβανόμενες μεθοδικά επιδράσεις που κοντεύουν να γίνουν δόγματα, ενώ τα ονόματα που έχει δώσει το Σύστημα στις καταστάσεις αυτές έχουν γίνει πλέον τα πιο συχνά καθημερινά μας ακούσματα. Παρακάτω θα αναλύσουμε μερικά από αυτά.


• H φοροδιαφυγή.

Το να φοροδιαφεύγει ένας πολίτης και να μη δέχεται να συνεισφέρει το δίκαιο μερίδιο που του αναλογεί στην κοινωνία και στην πατρίδα του, συνιστά σίγουρα κοινωνικό έγκλημα. Ωστόσο, όταν η φοροδιαφυγή γίνεται αιτία και λόγος για να επιβάλλονται από την Εξουσία άδικα και παράλογα μέτρα -και μάλιστα με τη λογικοφανή αφορμή του κοινωνικού συμφέροντος!-, τότε το πράγμα καταντά όχι μόνο άδικο, αλλά και σχιζοφρενικό.
Γιατί, τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα; Με αφορμή τη φοροδιαφυγή κάποιων, επιβάλλονται σε όλο τον λαό πρωτοφανή μέτρα. Δηλαδή τι; Αν εμφανιστεί εγκληματικότητα σε μία πόλη, φυλακίζουμε προληπτικά όλους τους κατοίκους της, με τη βεβαιότητα ότι ανάμεσα στους φυλακισμένους θα βρίσκονται και οι ένοχοι, άρα πετύχαμε τον σκοπό μας;

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στη χώρα μας σήμερα. Τα ίδια τα φορολογικά μέτρα που επιβάλλονται απέχουν πλέον πολύ από τη φορολογική φιλοσοφία που έχει επικρατήσει τις τελευταίες δεκαετίες στη Δύση (π.χ. στρατόπεδα κράτησης φορο-κρατουμένων!). Έχουμε ήδη φτάσει -μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες περί φορολόγησης και των αγροτεμαχίων- ουσιαστικά να ενοικιάζουμε μόνιμα και υποχρεωτικά την περιουσία μας από το κράτος! (βλ. τη Ν.Τ.Π.)

Τι, όμως, είναι αυτό που κινεί τις βάσιμες υποψίες ότι όλο αυτό το όψιμο ενδιαφέρον περί φοροδιαφυγής δεν είναι μόνο ελληνική πραγματικότητα, αλλά εκπορεύεται από τους εγκεφάλους της N.W.O.; Δεν είναι μόνο η πρωτόγνωρη στέρηση κεκτημένων και δικαιωμάτων συνταγματικά κατοχυρωμένων, με αφορμή δήθεν την πάταξη της φοροδιαφυγής. Είναι και το γεγονός ότι το φαινόμενο παρατηρείται ταυτόχρονα και σε όλο τον κόσμο! Πώς αλλιώς λ.χ. να εξηγήσει κανείς το πρόσφατο ενδιαφέρον της Ε.Ε. (βλ. της Ν.Τ.Π.) για να χτυπηθούν όλοι οι λεγόμενοι «φορολογικοί παράδεισοι», με πρώτη αρχή την Κύπρο; Τώρα τους ανακάλυψαν;

Γίνεται πλέον φανερό ότι η παγκόσμια προπαγάνδα περί «φοροδιαφυγής» δεν είναι παρά η κορύφωση της μεθόδευσης για την καθιέρωση (αρχικά...) του πλαστικού χρήματος, που επιτρέπει την πλήρη γνώση εκ μέρους του Συστήματος των λεπτομερειών της ζωής των υπηκόων του.
Είπαμε: σαφώς και υπάρχει φοροδιαφυγή και σαφώς και πρέπει να παταχθεί. Όμως όχι με τέτοιους τρόπους, όχι για τους λόγους που αυτοί έχουν και, κυρίως, όχι από αυτούς που θέλουν να την πατάξουν!


• Το μαύρο χρήμα.

Άμεσα σχετιζόμενη με τα παραπάνω είναι μία ακόμα "μπούρδα" που το Σύστημα έχει σφηνώσει στο κεφάλι μας. Πρόκειται για το λεγόμενο «μαύρο χρήμα». Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μαύρο χρήμα είναι το χρήμα της παραοικονομίας, δηλαδή το χρήμα που δεν υπόκειται στη φορολογική νομοθεσία του εκάστοτε κράτους και παράνομα την παρακάμπτει. Αλλά εγώ έχω έναν καλύτερο ορισμό: Σήμερα, μαύρο χρήμα είναι το χρήμα που δεν ελέγχει ακόμα η Νέα Τάξη Πραγμάτων! (Σύμφωνα με τα Offshore leaks, 22 με 32 τρισ. δολάρια!)

Υπάρχουν, ωστόσο, καυτά ερωτήματα που δεν έχουν τεθεί ποτέ σε κάποιον «αρμόδιο». Για παράδειγμα: Τι και ποιον ενοχλούσε το μαύρο χρήμα στην Κύπρο; Αν κάποιος εβλάπτετο, αυτός έπρεπε να είναι ο Πούτιν και η Ρωσία, και πάντως όχι η Ε.Ε... Γιατί, λοιπόν, κινητοποιήθηκαν όλοι οι Δυτικοί μηχανισμοί για να «επαναφέρουν στην Τάξη» (τη Νέα Τάξη εννοώ) την Κύπρο; Παραπλήσια ερωτήματα: Τώρα ανακάλυψαν τα περί νησιών Κέιμαν κ.λπ.;Τόσα χρόνια δεν τα ήξεραν; Η Ελβετία και το Λιχτενστάιν στο κέντρο της Ευρώπης δεν βρίσκονται;

Στα μάτια του αντικειμενικού παρατηρητή, μία είναι η αλήθεια: Απλά η ΝΤΠ θέλει τώρα να ελέγξει όλο το χρήμα του κόσμου! Και μάλιστα όχι μόνο το χρήμα. Γιατί ενώ μας έχουν πρήξει με τα περί «μαύρου χρήματος», θα πρέπει να ξέρουμε ότι γι' αυτούς υπάρχει και «μαύρη πράξη» και «μαύρος λόγος».
Ποια είναι αυτά;
Μα η πράξη που δεν τη γνωρίζει το Σύστημα. Ο λόγος που δεν τον έχει καταγράψει το Σύστημα... Εκεί σκοπεύουν όλα τα συστήματα παρακολούθησης που μας έχουν επιβάλει - όπως οι κάμερες, το echelon, οι δορυφόροι, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κ.λπ. Να μετατρέψουν όλες τις πράξεις και τα λόγια μας σε «λευκά»! Δηλαδή σε γνωστά στο Διευθυντήριο που μας διοικεί...
Υπάρχει ακόμα και «μαύρη σκέψη», αλλά προς το παρόν η τεχνολογία τους δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν. Αυτή προσπαθούν να τη μαντέψουν από στατιστικές σε συμπεριφορές, αγορές, επισκέψεις σε ιστότοπους κ.λπ.


• Ο ρατσισμός και το politically correct.

Να ξεκαθαρίσω κάτι από την αρχή... Ρατσιστής δεν νομίζω ότι είμαι και θεωρώ τον ιδεολογικό ρατσισμό απάνθρωπη προσέγγιση, τον δε ναζισμό δράστη τρομακτικών εγκλημάτων. Ωστόσο, δεν μπορώ να μη σταθώ στα «φαινόμενα αντιρατσισμού» που επιβάλλονται στην ελληνική κοινωνία. Ακόμα και αν αιτιολογούνται από την ανησυχία των υπεύθυνων, μήπως και φουντώσει το ρατσιστικό φαινόμενο στην Ελλάδα του σήμερα, είναι τόσο κραυγαλέα κατασκευασμένα και μη βιωματικά, ώστε προκαλούν τον προβληματισμό - αν όχι το γέλιο.

Όλοι θυμόμαστε τις πρόσφατες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών. Δυο παιδάκια ήταν, το ένα κάτι έγραψε στο τουϊτερ και το άλλο είχε τη μαλακισμένη έμπνευση να χαιρετήσει ναζιστικά την εξέδρα. Και τότε το... υπερευαίσθητο στον ρατσισμό ελληνικό κράτος έσπευσε να αποκλείσει τον τελευταίο δια βίου από την Εθνική Ομάδα! Λες και εκεί συμμετέχεις όχι αν παίζεις καλή μπάλα, αλλά αν παρουσιάσεις τα νέα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων -αφού φαίνεται ότι ο... θεσμός επανέκαμψε, με άλλη μορφή όμως...

Τουλάχιστον να έδειχνε το κράτος μας την ίδια ευαισθησία όταν κόβει τις χαμηλές συντάξεις, όταν στερεί απαραίτητα φάρμακα, όταν... όταν... όταν... άντε... ναι, να πιστέψεις πως ο αντιρατσισμός του είναι ανθρωπιστικός και αυθεντικός. Όμως όταν τέτοιες ενέργειες συμβαδίζουν πλήρως με την απόλυτη κρατική αναλγησία σε άλλους τομείς και, κυρίως, με τη νέα τάση που επικρατεί στη Δύση, είμαστε κι εμείς απόλυτα σίγουροι πως ο αντιρατσισμός που εκδηλώνουν διάφοροι αρμόδιοι είναι διατεταγμένος και καθοδηγούμενος από ξένα κέντρα εξουσίας... Και, κυρίως, ότι έχει άλλους σκοπούς από την προπαγανδιζόμενη ανθρωπιστική προσφορά του.

Με την ίδια λογική, όμως, αφού και το κομμουνιστικό στρατόπεδο είναι υπεύθυνο για ίδιο αριθμό -ή και μεγαλύτερο- εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής από το ναζιστικό, θα έπρεπε να αποκλείονται από την Εθνική και όλοι οι αριστερών αποκλίσεων ποδοσφαιριστές... (Κάτι που συνέβαινε, άλλωστε, πριν μερικές δεκαετίες).
Βέβαια το ΚΚΕ δεν πάτησε την πεπονόφλουδα του νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, αφού στην πραγματικότητα στοχοποιούσε και το ίδιο, και συνέβαλε στην προσωρινή απόσυρσή του, ώστε να προσαρμοστεί κατάλληλα...

Με λίγα λόγια, ο ρατσισμός είναι επαίσχυντη και απάνθρωπη νοοτροπία, όμως όταν βλέπετε να τον αντιμάχεται η ΝΤΠ, να είστε πολύ επιφυλακτικοί...


• Τρομοκρατία και Ασφάλεια.

Πάλι πρέπει να σπεύσω από την αρχή να δηλώσω την απόλυτη αποστροφή μου προς το φαινόμενο, κυρίως γιατί έχει ανύποπτα και αθώα θύματα. Αλλά, πλέον, μπορεί κανείς να πείσει τον μέσο'Ελληνα ότι το φαινόμενο «τρομοκρατία» δεν αποτελεί τον κύριο μοχλό για την επιβολή ανελεύθερων μέτρων και τον περιορισμό βασικών ελευθεριών του πολίτη, στο όνομα της (δήθεν) ασφάλειας; Το θέμα είναι τόσο γνωστό και τόσο πολυσυζητημένο, ώστε νομίζω ότι είναι περιττή περισσότερη ανάλυση.

Πρέπει να τονίσω ότι, αν όλα τα παραπάνω αποτελούσαν ανεξάρτητες μεταξύ τους «συμπτώσεις», που μία-δύο από αυτές συνέπεσε να συνυπάρχουν, θα ήμουν πρόθυμος να δεχτώ την «επίσημη» προπαγανδιζόμενη θέση. Όμως, όταν όλα αυτά συμπίπτουν ταυτόχρονα στη χώρα μας, όταν την ίδια ώρα εκδηλώνονται σε όλο τον κόσμο και όταν συνδυάζονται με άλλα παρεμφερή μέτρα (υποχρεωτική «δωρεά» οργάνων, υποχρεωτικές συναλλαγές μέσω Τραπέζης, Κώδικας Αλιμεντάριους, παρακολούθηση από κάμερες και δορυφόρους, φαινόμενα παγκόσμιου εκφυλισμού της Δημοκρατίας σε κοινοβουλευτική δικτατορία, εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας κ.λ.π, κ.λπ...), τότε επιτρέψτε μου να μπορώ να συμπεράνω αβίαστα ότι όλα αυτά τα -εκ πρώτης όψεως φιλολαϊκά, ευγενικά, προοδευτικά και ό,τι άλλο- μεθοδεύματα επιβάλλονται έξωθεν στους υπήκοους των κρατών και δεν αποτελούν μέρος ούτε της πολιτικής τους παράδοσης, ούτε της ψυχοσύνθεσης τους. (και λέω «υπήκοους» και όχι «πολίτες», γιατί πολίτης είναι όποιος αυτοδιαχειρίζεται τη μοίρα του...)

http://makis-g.blogspot.gr

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου