Κλείνει ο Μαλουντά στον ΟΣΦΠ μέσα στις επόμενες ώρες

Το περίφημο και έγκυρο "France Football", αναφέρει πως ο Μαλουντά μέσα στις επόμενες
ώρες μπορεί να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το περίφημο και έγκυρο γαλλικό περιοδικό "France Football", ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο (13/6/1980) Γάλλο ακραίο μεσοεπιθετικό, Φλοράν Μαλουντά.
Συγκεκριμένα, το γαλλικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση έχει κεντρικό θέμα με τίτλο "ο Μαλουντά στον Ολυμπιακό". Το κείμενο αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος φέτος από την Τσέλσι, μη έχοντας αγωνιστεί σε ούτε ένα ματς με την ομάδα από το Λονδίνο στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, λόγω ότι είχε τεθεί εκτός ομάδας. Aυτό συνέβη διότι οι "μπλε" του είχαν ζητήσει να μειώσει τις απολαβές του ή να βρει αλλού σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με την διοίκηση.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα τονίζει πως μέσα στις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. 

Βέβαια, το κείμενο κάνει λόγο για 3.000.000 ευρώ ως απολαβές στον Φλοράν Μαλουντά από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για λεφτά που θα δοθούν στον ποδοσφαιριστή σε δύο σεζόν (δηλαδή 1.500.000 ευρώ ετησίως) ή σε μία χρονιά. Σύμφωνα πάντως με την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρείται απίθανο να δοθούν 6.000.000 ευρώ (!) για δύο χρόνια στον αριστεροπόδαρο χαφ-εξτρέμ, οπότε η λογική λέει 1.500.000 ευρώ ετησίως στον Γάλλο χαφ-εξτρέμ.

Και Μαλουντά και Ντοσεβί ο Ολυμπιακός
Επίσης, το "France Football", πέρα της περίπτωσης του Φλοράν Μαλουντά, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον 25χρονο (12/2/1988) Γάλλο επιτελικό μέσο με καταγωγή από το Τόνγκο, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος ανήκει στην Βαλενσιέν. Είναι το "10άρι" της γαλλικής ομάδας και διαθέτει συμβόλαιο συνεργασίας για μία ακόμη σεζόν με τον σύλλογο. 

Ποιος είναι ο Μαλουντά

Ο Φλοράν Μαλουντά είναι 33 ετών (13/6/1980) και έγινε διάσημος από το πετυχημένο πέρασμα που είχε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα της Λιόν, αγωνιζόμενος εκεί για τέσσερα χρόνια (2003-2007, 138 συμμετοχές - 25γκολ). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Τσέλσι, παίζοντας ποδόσφαιρο στο Λονδίνο για έξι σεζόν (2007-2013, 149 συμμετοχές - 35 γκολ), έχοντας πρωταγωνιστικό και βασικό ρόλο στην ενδεκάδα των "μπλε". Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας από το 2004 και μετράει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του 80 συμμετοχές, έχοντας αγωνιστεί σε Μουντιάλ και Euro.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, για έναν καθαρόαιμο χαφ-εξτρέμ, ο οποίος διακρίνεται τόσο για την ταχύτητα του, όσο και για την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στα αριστερά της επίθεσης σε σύστημα 4-3-3, όσο και σαν εσωτερικός αριστερός χαφ στον άξονα.



        

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου