Λαδώνουμε ελαφρά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 180ο C. Κόβουμε σε ροδέλες και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά.
Αναμειγνύουμε σ' ένα μπολ το κατσικίσιο με το σκόρδο, τον βασιλικό και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα το ψωμί. Συναρμολογούμε το κλάμπ. Στη μια φέτα αλοίφουμε τη βινεγκρέτ ενώ στην άλλη αλοίφουμε το τυρί. Βάζουμε ψητά λαχανικά στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά
- 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη ροδέλες
- 4 κόκκινες πιπεριές
- αλάτι
- 1 1/2 σελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 κολοκύθι
- 6 φέτες κατσικίσιο τυρί
- 3 κουταλιές βασιλικό
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- σάλτσα από balsamiko
- 12 φέτες ψωμί τοστ ή τζιαπάτα
Πηγή: toarkoudi.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου