Κλαμπ με ψητά λαχανικά και κατσικίσιο τυρί

Αλατίζουμε τις ροδέλες της μελιτζάνας για να ξεπικρίσουν για 20 λεπτά σε ένα σουρωτήρι.
Λαδώνουμε ελαφρά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά στους 180ο C. Κόβουμε σε ροδέλες και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ψήνουμε για 15 - 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά.

Αναμειγνύουμε σ' ένα μπολ το κατσικίσιο με το σκόρδο, τον βασιλικό και ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε στο γκριλ ή στην τοστιέρα το ψωμί. Συναρμολογούμε το κλάμπ. Στη μια φέτα αλοίφουμε τη βινεγκρέτ ενώ στην άλλη αλοίφουμε το τυρί. Βάζουμε ψητά λαχανικά στη μέση και σερβίρουμε αμέσως.

Υλικά

  • 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη ροδέλες
  • 4 κόκκινες πιπεριές
  • αλάτι
  • 1 1/2 σελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κολοκύθι
  • 6 φέτες κατσικίσιο τυρί
  • 3 κουταλιές βασιλικό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • σάλτσα από balsamiko
  • 12 φέτες ψωμί τοστ ή τζιαπάτα

Πηγή: toarkoudi.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου