Είπε στους φίλους του ότι είναι γκέι και εκείνοι τον βίασαν


Μια ακόμη τραγική ιστορία ομοφοβικής βίας συγκλονίζει την πόλη του Βόλγκογκραντ και τη Ρωσία, καθώς ένας 23χρονος ομοφυλόφιλος βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια φίλων του οι οποίοι τον βασάνισαν και τον δολοφόνησαν μη μπορώντας να δεχθούν τη διαφορετικότητά του.

Ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί στους φίλους του και να τους αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος, την ώρα που βρίσκονταν σε ένα μπαρ και διασκέδαζαν πίνοντας αλκοόλ, χωρίς να περιμένει την αποκρουστικά βίαιη αντίδρασή τους. 

Οι «φίλοι» του τον αντιμετώπισαν με απίστευτη σκληρότητα, αφού τον χτύπησαν, τον βίασαν με ένα μπουκάλι μπίρα, προσπάθησαν να τον πυρπολήσουν και στο τέλος του διέλυσαν το κεφάλι με μία πέτρα. 

Το αποτρόπαιο έγκλημα έχει συνταράξει τη Ρωσία, λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν για τη σημασία των αξιών και τις «πολιτιστικές παραδόσεις και τα ηθικά πρότυπα», ενώ έχει φέρει οργισμένες αντιδράσεις από οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. 

Πηγή Πηγή: 24wresenimerwsi.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου