ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ -ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Τραυμάτισαν αστυνομικό με φλόμπερ!


Νέα επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή Στην περιοχή των Σκουριών. Οι αντιδρώντες κάτοικοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σε δύο σημεία.

Το πρωί  30 περίπου γυναίκες συγκεντρώθηκαν στην
είσοδο του δρόμου που οδηγεί στις Σκουριές και θέλησαν να προχωρήσουν. Έγινε χρήση χημικών και σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr έγιναν τέσσερις προσαγωγές γυναικών για εξύβριση. Επίσης δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο «μέτωπο» του Λάκκου του Καρατζά συγκεντρώθηκαν αργότερα πάνω από 300 κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι για τη συνέχιση των εργασιών στην περιοχή και για τις συλλήψεις των γυναικών νωρίτερα.
Υπήρξε ένταση με τα ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του halkidikinews.gr τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε σκάγια από φλόμπερ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Οι ίδιες πληροροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.  

 Χθες το βράδυ πάντως, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συνάντησης το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, μεταξύ των Επιτροπών Αγώνα, του Αστυνομικού Διευθυντή Χαλκιδικής και του Αστυνομικού Διευθυντή Κ. Μακεδονίας, ενώ κλήθηκαν να συμμετέχουν ο Δασάρχης Αρναίας και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας του Δήμου Αριστοτέλη. Σκοπός της συνάντησης είναι η εξακρίβωση της νομιμότητας των εργασιών της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών και η αποκλιμάκωση της έντασης.
halkidikinews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου