Ληστής "μπούκαρε" σε καφενείο με 2 χειροβομβίδες!


Δύο απίστευτα περιστατικά συνέβησαν χθές το βράδυ στο δημοτικό διαμέρισμα
Κτισμάτων του Δήμου Πωγωνίου στα Γιάννενα. Στις 22:00 ένας άγνωστος δράστης που φορούσε κουκούλα μπήκε μέσα σε καφενείο, στο οποίο την ώρα εκείνη βρίσκονταν 30 περίπου
πελάτες και κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες τους απείλησε ζητώντας τα χρήματά τους.
Στην συνέχεια άφησε την μια χειροβομβίδα επάνω στο τραπέζι και προσπάθησε να αφαιρέσει 2 κινητά τηλέφωνα ενώ πήρε την τσάντα μιας γυναίκας και βγήκε από το καφενείο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τον ακολούθησε και άρχισε να τον κυνηγάει μαζί με άλλους δύο θαμώνες. Ο δράστης μετά από 100 μέτρα πέταξε την τσάντα ενώ απασφάλισε την χειροβομβίδα και πέταξε και αυτήν στον δρόμο εναντίων των 3 ανδρών, ευτυχώς χωρίς αυτή να εκραγεί.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας που ενημερώθηκαν έφτασαν στο σημείο και περισυνέλεξαν την χειροβομβίδα.
Όμως δύο ώρες μετά ένα παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο ίδιο χωριό. Ένας άγνωστος δράστης, με την απειλή χειροβομβίδας, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι και απείλησε τον 58χρονο ιδιοκτήτη και την 63χρονη σύζυγό του με σκοπό την ληστεία. Αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και τράπηκε σε φυγή. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο, ενώ η αστυνομία αναζητά τον/τους δράστες.


Read more: http://www.seleo.gr/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου