Το PlayStation 4 θα κοστίζει μόλις 335 ευρώ;


Δημοσιεύματα από την Ιαπωνία αναφέρουν πως η νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού θα κοστίζει εξ αρχής 335 ευρώ. Μέσα στο 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει η τέταρτη έκδοση της κονσόλας που ανέτρεψε τα δεδομένα στα video games.
Σε περίπτωση που αυτή η τιμή επαληθευτεί, η νέα κονσόλα θα κοστίζει
33% λιγότερο απ’ όσο κόστιζε το PlayStation 3 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Βέβαια, οι επίδοξοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν πως η τιμή αφορά Ιαπωνικά Γιεν. Στην Ευρώπη η αρχική τιμή θα είναι μεγαλύτερη. To PlayStation 3 σήμερα κοστίζει 220 με 250 ευρώ.
Μία τέτοια κίνηση από πλευράς Sony αναμένεται να αποτελέσει πλήγμα για τη Microsoft που παράλληλα ετοιμάζει την καινούργια έκδοση του Xbox. Οι νέες κονσόλες αναμένεται να αποτελέσουν την αντεπίθεση των δύο εταιριών, καθώς smartphones και ταμπλέτες έχουν διεκδικήσει το δικό τους μερίδιο στην αγορά των video games.
Στις 20 Φεβρουαρίου 2013 σε συνέντευξη τύπου στη Νέα Υόρκη θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης παιχνιδομηχανής της Sony.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου