Έρχεται νέο "τσουνάμι" αποδεσμεύσεων στον Παναθηναϊκό


Σε νέες μειώσεις συμβολαίων και αποδεσμεύσεις αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού τους προσεχείς μήνες. Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης είναι να προχωρήσει στην παραχώρηση ή αποδέσμευση, τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν
έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Κριτήριο θα αποτελέσουν οι επόμενοι μήνες, ενώ σε όσους θα τους προταθεί μείωση αποδοχών, θα ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές τις προσεχείς εβδομάδες. Οι «πράσινοι» θέλουν αρχικά να «ξεφορτωθούν» ποδοσφαιριστές, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες και παράλληλα να ελευθερωθούν θέσεις στο ρόστερ και χρήματα στο μπάτζετ, για την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές, που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν. Επίσης, στόχος της διοίκησης είναι και η μείωση του μπάτζετ της νέας σεζόν, ώστε να είναι ευκολότερη η κάλυψη των εξόδων. Προτεραιότητα έχει ο Κουίνσι Οβούσου, αφού πλέον συγκαταλέγεται στην τετράδα των υψηλόμισθων, αλλά δεν δικαιολογεί τις αποδοχές του και είτε παραμένει τραυματίας, είτε η απόδοση του κυμαίνεται σε χαμηλά στάνταρ.

 Με τον Γκανέζο θα γίνει μία κουβέντα για την αποδέσμευση του ή για τη μείωση των απολαβών του. Κουβέντα θα γίνει με τους Μπρούνο Φορνάρολι και Σέμα Βελάσκες, διότι καταλαμβάνουν θέσεις ξένου, έχουν κλειστά τριετή συμβόλαια και δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν. Τέλος, ειδική κατηγορία συνιστούν οι Βίκτορ Βιτόλο και Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι αμείβονται με 600.000 και 550.000 ευρώ ετησίως. Οι δύο Ισπανοί είναι από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, παίζουν βασικοί και δεν έχουν προκαλέσει πειθαρχικά προβλήματα. Ωστόσο, η ΠΑΕ δεν μπορεί να ανταποκριθεί και θα κληθούν να συζητήσουν για μείωση των αποδοχών τους.
athlitikotetradio
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου