Ο Stephen Hawking σε τηλεοπτικη διαφημιση.

Η θεωρία του για τις μαύρες τρύπες κυριαρχεί στη διαφήμιση, μαζί με την ανάγκη του να εξαφανίσει έναν τενόρο που ο Ηawking θεωρεί ότι κάνει κακό στην όπερα.
Στη Βρετανική τηλεόραση υπάρχει μία σειρά διαφημίσεων για την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ασφαλιστικών πακέτων Go Compare. Πρωταγωνιστής είναι ο Gio Compario, ένας εκνευριστικός τενόρος που «τραγουδάει» στους περαστικούς προσπαθώντας να τους πείσει για να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του site.
Στο τελευταίο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, εμφανίζεται ο διάσημος καθηγητής αρχικά εξηγώντας τη θεωρία της μαύρης τρύπας. Όταν ένας ακροατής τον ρωτά πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την μαύρη τρύπα στην πραγματική ζωή, ο Hawking, με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, φαντασιώνεται τη στιγμή που η μαύρη τρύπα εξαφανίζει τον αντιπαθητικό και θορυβώδη Gio Compario που τα «πρήζει» στους περαστικούς.
Σε επιστολή του στην εφημερίδα Guardian ο Hawking δηλώνει φίλος της Όπερας, οπότε θεωρεί πως μία «εξαφάνιση» του Gio Compario είναι μία προσφορά σε όλους εκείνους που αγαπούν την Όπερα και απεχθάνονται τους θορύβους.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου