Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της Κανέλλη


Θύμα ληστών έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Λιάνα Κανέλλη.
Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο
σπίτι της, μετά τις 5 το πρωί, από μια αφύλακτη μπαλκονόπορτα του ισογείου, τη στιγμή που η βουλευτής και η οικογένειά της κοιμόντουσαν.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, οι δράστες έφτασαν σχεδόν «πέντε πόντους» έξω από την κρεβατοκάμαρα της Λιάνας Κανέλλη και άρπαξαν από το σπίτι της «στοχευμένα», όπως η ίδια είπε, αντικείμενα που περιείχαν αρχεία και πληροφορίες δικά της, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το κινητό της τηλέφωνο και τα κλειδιά του τζιπ που είχε αγοράσει πρόσφατα.

Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτήρισε «μήνυμα» τη ληστεία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δράστες -πιθανότατα δύο άτομα- παρακολουθούσαν τις κινήσεις στο σπίτι της, δεδομένου ότι μπήκαν σε αυτό λίγη ώρα μετά τη στιγμή που το τελευταίο μέλος της οικογένειάς της πήγε για ύπνο, δηλαδή λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα.

Την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης απαίτησε το ΚΚΕ, το οποίο στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη», η οποία «έχει, πέραν της ληστείας, και άλλους στόχους που διερευνώνται από το κόμμα μας».

«Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Οποιοι και αν είναι οι στόχοι τους, θα πέσουν στο κενό. Εχουν γνώση οι φύλακες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου