Τι καιρό θα κάνει σήμερα.

Η σημερινή μέρα, αναμένεται να κυλίσει με αρκετά βροχερό καιρό σε όλη σχεδόν την χώρα.
Κατά διαστήματα βροχές ασθενούς και μέτριας έντασης, θα εκδηλώνονται στο Ιόνιο Πέλαγος, την Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, την Θράκη, αλλά και τα νησιά του βόρειου, κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου. Κατά διαστήματα χιονοπτώσεις ασθενούς και μέτριας έντασης, θα σημειώνονται σε ορεινά τμήματα της Μακεδονίας (1200-1300μ.), της Θράκης (1200-1300μ.), της Ηπείρου (1000-1100μ.), της Στερεάς Ελλάδας (1300-1400μ.) και της Πελοποννήσου (1200-1400μ.). Από το απόγευμα και μέσα στη νύχτα, κάποιες πρόσκαιρου χαρακτήρα χιονοπτώσεις στην Ήπειρο και την Μακεδονία, θα πέφτουν και πάνω από τα 800-900 μέτρα τοπικά. Με αυξημένες νεφώσεις φαίνεται να μένουν η Κρήτη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Από αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, φαίνεται να επηρεαστούν από κάποιες βροχοπτώσεις και η Κρήτη και το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Κατά την διάρκεια της ημέρας, τα πιο έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο Πέλαγος, την Μακεδονία και την Θράκη.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμαίνεται στην βόρεια Ελλάδα από 4-13oC, στην κεντρική Ελλάδα από 9-15οC, στην δυτική Ελλάδα από 8-10oC, στην ανατολική Ελλάδα από 9-14oC, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από 12-16οC και τέλος στην νότια Ελλάδα από 13-17oC. Από το απόγευμα και κυρίως μέσα στο βράδυ, η θερμοκρασία θα πέσει στην δυτική και βόρεια χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στην βόρεια Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-8 μποφόρ, στην νότια Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-8 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νότιες γενικά διευθύνσεις 6-8 μποφόρ και τέλος στην δυτική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ.

Αττικη
 Με αυξημένες νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχή ασθενούς ως και μέτριας έντασης μετά το μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα, θα κυλίσει ο καιρός την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 6-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13-15oC.
Θεσσαλονικη
Με αυξημένες νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχή μέτριας έντασης, θα κυλίσει ο καιρός την Παρασκευή. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα έχουν κατά τόπους έντονο χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις, με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 8-11oC.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου