Χαλκίδα: Όταν είδε το δωράκι που της άφησε ο Άγιος Βασίλης, το κοριτσάκι δάκρυσε!

Επειδή σε πολλά σπίτια, ο Άγιος Βασίλης δεν κατάφερε να πάει, η κυρία Σταυρούλα κατάφερε να δώσει το γέλιο και την χαρά στα παιδάκια...

Με την βοήθεια του εργατικού κέντρου της Εύβοιας, κατάφερε να συγκεντρώσει παιχνίδια και ρούχα και να τα μοιράσει σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η πιο συγκινητική ιστορία ήταν με το κοριτσάκι της φωτογραφίας.Μπήκε στην αίθουσα και έτρεξε με ενθουσιασμό να αγκαλιάσει την κούκλα που βλέπετε. "Άγιε μου Βασίλη σε αγαπώ" ήταν τα λόγια του κοριτσιού και παράλληλα το προσωπάκι του γέμισε με δάκρυα. "Νόμιζα ότι θα με ξέχναγε όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά τελικά με θυμήθηκες!"

Η στιγμή είναι συγκινητική, όσοι ήταν εκεί δάκρυσαν και πήγαν να της δώσουν άλλο ένα δώρο.

Η μεγαλοψυχία του κοριτσιού όμως φάνηκε στα λόγια του: "Υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν είδαν τον Άγιο Βασίλη σαν και μένα, γιατί να τους τα στερήσω;"

"Όταν βλέπουμε αυτά τα χαρούμενα προσωπάκια, δεν μας ενδιαφέρει η κούραση και ο αγώνας που κάνουμε τους τελευταίους μήνες" μας είπε η Σταυρούλα Γιοβανάκη διοργανώτρια του χαριστικού παζαριού της Αγίας 
Μαρίνας.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου