Αγνωστη έσπρωξε άνδρα στις ράγες ενώ ερχόταν το τρένο.

Άγνωστη έσπρωξε άνδρα που περίμενε το μετρό σε σταθμό της Νέας Υόρκης, ο οποίος σκοτώθηκε. Στη συνέχεια η γυναίκα εξαφανίστηκε τρέχοντας από την περιοχή και αναζητείται από την αστυνομία.
Το περιστατικό έγινε σε σταθμό στο Κουίνς το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα φαίνεται ότι ακολουθούσε τον άνδρα και μονολογούσε.
Η άγνωστη σηκώθηκε από τη θέση της λίγο προτού έρθει ο συρμός και έσπρωξε τον άτυχο άνδρα τη στιγμή που εκείνος στεκόταν στην αποβάθρα. Το θύμα φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκε τη γυναίκα μέχρι την τελευταία στιγμή.
Σε κάμερες γύρω από την περιοχή εμφανίζεται μία νεαρή, μεταξύ 20 και 30 χρόνων, να τρέχει φεύγοντας σχεδόν αμέσως μετά το περιστατικό. Η αστυνομία έδωσε την περιγραφή της γυναίκας στη δημοσιότητα.
Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο περιστατικό στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο, έπειτα από εκείνο στις αρχές του μήνα, το οποίο είχε κάνει τον γύρο του κόσμου (και) για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας της πόλης που δημοσίευσε φωτογραφία λίγο προτού έρθει το μοιραίο τρένο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου