Γιατί στους άνδρες αρέσει τόσο πολύ το στήθος?


Γιατί το αντρικό βλέμμα «κολλάει» όταν βλέπει στήθος και γιατί οι άντρες το θεωρούν το πιο σέξι σημείο στο γυναικείο κορμί; Δύο τύποι της επιστήμης αποφάσισαν να βρουν την απάντηση στο ερώτημα «γιατί οι άντρες έχουν τέτοια μανία με το στήθος;».

Ο Larry Young και ο Brian Alexander έκαναν… διατριβή πάνω στο θέμα (έχει καταλήξει σαν την αναζήτηση για το Αγιο Δισκοπότηρο) και έγραψαν ένα άρθρο για τα συμπέρασμά τους στην Huffington Post.

Οι άντρες είναι τα μόνα τα αρσενικά που τρελαίνονται για το στήθος (κανένα αλλό ζώο δεν ενδιαφέρεται για το στήθος των θηλυκών). Απο την άλλη οι γυναίκες είναι τα μόνα θηλυκά που το στήθος τους μεγαλώνει όταν γίνονται έφηβες. Μόνο οι άντρες, σε σχέση με τα άλλα αρσενικά θηλαστικά, όταν κάνουν σεξ ασχολούνται τόσο πολύ με το στήθος: το χαϊδεύουν, το ζουλάνε και το φιλάνε.

Φυσικά αυτό αρέσει και στις γυναίκες, καθώς σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε για το θέμα, το 82% είπε ότι ερεθίζεται πολύ σε αυτό το σημείο και το 60% των γυναικών απάντησαν ότι θέλουν ο άντρας να παίζει με τις ρώγες τους.

Και βέβαια οι άντρες άλλο που δεν θέλουν. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την επιτυχία που έχουν τα αντρικά περιοδικά με γυμνόστηθα μοντέλα αλλά και από την ιστορία της τέχνης τα τελευταία 10.000 χρόνια…
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου