Francesca Pascale: Το νέο "καυτό" αμόρε του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!


Τρία πράγματα λατρεύει ο Καβαλιέρε εκτός από τα λεφτά. Την πολιτική, το ποδόσφαιρο και τις γυναίκες. Κι επειδή δεν χορταίνει κανένα από τα τρία, μόλις βρήκε την ευκαιρία, σκέφτηκε να τα συνδυάσει......



Κοίτα χαμόγελο...

Πήρε λοιπόν από το χέρι την 27χρονη καλλονή και νέα συνοδό του, τη Φρανσέσκα Πασκάλε και την παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό του, που αλλού, αλλά στο Σαν Σίρο, το γήπεδο της Μίλαν, όπου τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες.

H Fransesca Pascale
Μάλιστα χειροκρότησε τους ροσονέρι για τη νίκη τους κατά της Γιουβέντους, και γέλασε με την καρδιά του δίπλα στην κόρη του Μπάρμπαρα και το νέο του αμόρε.

Ακόμα πάντως ο Μπερλουσκόνι δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στην πολιτική ζωή της χώρας. Μολονότι είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί, η ιταλική Δεξιά φαίνεται ότι τον έχει ανάγκη για να μπορέσει να κρατήσει μακριά από την εξουσία τον συνασπισμό των αριστερών κομμάτων ενώ κι ο ίδιος σκέφτεται να παραμείνει αγκιστρωμένος στον πολιτικό του ρόλο για να μείνει μακριά απο τα κάγκελα της φυλακής.
λυκαβητος
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου