Ο καιρός σήμερα.

Βροχές και καταιγίδες τοπικά έντονες και πολύ ισχυρούς νοτιάδες, αναμένουμε στη δυτική Ελλάδα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012. Τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά ανατολικότερα και θα επηρεάσουν έως το βράδυ την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 11 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 13 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Στα πελάγη θα πνέουν πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι, εντάσεως 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο από 6 έως 8 και τοπικά στα βόρεια έως και 9 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Παρασκευή 30/11, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Βροχή προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Παρασκευή 30/11, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου