"Super Trouper": Ένα μουσείο μόνο για τους Abba ανοίγει στη Στοκχόλμη

9:15 μ.μ. Ένα τριώροφο κτίριo θα στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή που συγκεντρώθηκε ποτέ για το σουηδικό συγκρότημα ΑΒΒΑ, στη Στοκχόλμη, το οποίο θα ανοίξει την άνοιξη, όπως ανακοίνωσε το πρώην μέλος του συγκροτήματος Björn Ulvaeus στο Associated Press.

Με κυρίαρχα εκθέματα τα (σχεδόν) θεατρικά κοστούμια τους, αλλά και μοναδικά στον κόσμο ενθύμια των ABBA, το μουσείο υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες διαδραστικές, multimedia εμπειρίες με το αγαπημένο τους συγκρότημα.


Το "ABBA The Museum", όπως είναι το όνομά του, θα φιλοξενείται στο εσωτερικό του σουηδικού Hall of Fame Music και θα παρουσιάζει όχι μόνο την ιστορία των ABBA, αλλά και την ιστορία της σουηδικής ποπ μουσικής, μέσα από μια σειρά από μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σουηδικής πρωτεύουσας, αφού (+/-) μισό εκατομμύριο επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του κάθε χρόνο.


Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 378 εκατομμύρια αντίτυπα των άλμπουμ του συγκροτήματος παγκοσμίως.

Οι ABBA γνώρισαν τεράστια επιτυχία όταν κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision το 1974 με το τραγούδι "Waterloo" ενώ έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με πολλές επιτυχίες όπως "Dancing Queen" και "Gimme Gimme Gimme".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου