Η εύκολη συνταγή: Μανιτάρια με σκόρδο στο πήλινο

Μανιτάρια με σκόρδο στο πήλινο- champinones al alhillo

Υλικά:

500 γρ. λευκά μανιτάρια
6 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά κονιάκ


Εκτέλεση:

Πλένουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε σ' ένα μπολ με το αλάτι, το σκόρδο και το λάδι. Τα βάζουμε σ' ένα πυρίμαχο βαθύ πιάτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180ο C φούρνο για 20 λεπτά. 5 λεπτά πριν τα βγάλουμε τα ραντίζουμε με το κονιάκ.


Πηγή: lovecooking.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment