Από πρωταθλήτρια στο... αρχαιότερο επάγγελμα (PHOTOS)

8:57 μμ. Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ρουμανίας και όχι μόνο, η ιστορία της Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από πρωταθλήτρια στην ενόργανη γυμναστικής κατέληξε να πληρώνεται για να προσφέρει ερωτική απόλαυση!

Η Ρουμάνα γυμνάστρια μετρά ασημένια μετάλλια, τόσο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας της, ενώ είχε και διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων του 2002, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας και τρία αργυρά!

Η Λεονίντα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2007 και μετακόμισε στη Γερμανία αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Η 25χρονη κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της ότι βρήκε δουλειά ως γυμνάστρια, ωστόσο η γερμανική εφημερίδα, έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της, οι οποίες φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.

Η ίδια η Λεονίντα αρνείται τα πάντα ισχυριζόμενη ότι οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία της, ενώ τα ρουμανικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι οικονομικές δυσκολίες ήταν αυτές που την ανάγκασαν να πέσει στο αρχαιότερο επάγγελμα...
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου