Η τρέλα πάει στα βουνά πάει και στο… πόκερ!

Ένα πράγμα που διακρίνει τους διάσημους  παίκτες του πόκερ είναι η «τρέλα» και αυτή συνήθως την εκφράζουν με τους πιο περίεργους και διασκεδαστικούς τρόπους μέσα από τα prop bets. Εκτός από τα τουρνουά πόκερ, λοιπόν, ο Bertrand “ Elky” Grospellier και ο Eugene Katchalov, αποφάσισαν να κερδίσουν και τα βλέμματα όλου του κόσμου με τις τρέλες που σχεδιάζουν.

Οι διάσημοι αστέρες του πόκερ  αποφάσισαν να βάλουν κάποια πρωτότυπα  στοιχήματα και προσφορες που θα ανεβάσουν την  αδρεναλίνη τους στα ύψη, αλλά και  που θα προκαλέσουν ιδιαίτερο  ενδιαφέρον στο φιλοθεάμον κοινό του πόκερ.




Σύμφωνα με το πρώτο prop bet όποιος παίκτης από τους δύο τερματίσει στο WCOOP στην πιο χαμηλή θέση θα αναγκαστεί να δώσει μία συνέντευξη στη γλώσσα του άλλου μέχρι τον Ιανουάριο. Το συγκεκριμένο prop bet δεν είναι καθόλου απλό, καθώς πρόκειται για ένα Γάλλο και έναν Ουκρανό. Όποιος και να χάσει το στοίχημα, πάντως, θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλη ευχαρίστηση και γέλιο στους θεατές. Σε περίπτωση που το κοινό δεν καταφέρει να «βγάλει λέξη» από τη συνέντευξη, ο «βασανισμός» του θα συνεχιστεί, αφού ο παίκτης θα πρέπει να προετοιμαστεί μέσα σε τρείς μήνες για να τρέξει σε έναν μαραθώνιο.

Με το δεύτερο prop bet ο χαμένος θα πρέπει να κάνει μια επίδειξη της σωματικής του αντοχής, καθώς όποιος έχει τα λιγότερα κέρδη από τους δύο στο WCOOP θα πρέπει να πάει από τις Κάννες στο Σαν Ρέμο με μοναδικό όχημα ένα… ποδήλατο!

Και η τρέλα συνεχίζεται με το τελευταίο prop bet. Σύμφωνα με τους δύο παίκτες αυτός που θα πραγματοποιήσει τα λιγότερα cashes στο WCOOP θα πρέπει να κάνει 1.000 push ups μέσα σε 12 ώρες.

Μέχρι αυτή την ώρα φαίνεται πως  ο Elky θα πρέπει να ξεκινήσει την προπόνηση, καθώς ο Katchalov τον περνάει σε όλα τα prop bets. Παρόλα αυτά το τουρνουά συνεχίζεται και ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής των δεδομένων.
Share on Google Plus

About burnbrains

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου