Διαβάστε γιατί συνελήφθη ένας τύπος ενώ παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

10:54μμ. Λίγο έξω από το Σάρεϊ βρισκόταν ο 54χρονος Μαρκ Γουόρσφολντ και παρακολουθούσε την κούρσα ποδηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου όταν ξαφνικά τον πλησίασαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν!

 Γιατί συνελήφθη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, επειδή
δεν φαινόταν να απολαμβάνει αυτό που παρακολουθούσε και δεν χαμογελούσε ούτε λίγο!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γουόρσφολντ, που είναι καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, την ώρα που περνούσαν απο μπροστά του οι ποδηλάτες που έτρεχαν στον αγώνα, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν, ενώ τον έριξαν και στο έδαφος.

Στη συνέχεια του πήραν αποτυπώματα και τον ανέκριναν με τη βασική ερώτηση της ανάκρισης να είναι γιατί δεν χαμογελούσε και δεν απολάμβανε τον αγώνα!

Στο μεταξύ η σύζυγός του Νικόλ ανησύχησε που ο Γουόρσφολντ άργησε να επιστρέψει στο σπίτι και τότε έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε συλληφθεί.

Τελικά οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο όταν ο ίδιος και η σύζυγός του τους ενημέρωσαν ότι λόγω του ότι πάσχει από πάρκινσον, οι μύες του προσώπου του παρουσιάζουν ακαμψία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαμογελάσει!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου