Υλικά
1μεγάλη φέτα καρπούζι (χωρίς τα σπόρια), κομμένη σε μέτρια κομμάτια
5 μέτριες, ώριμς, ντομάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
ένα μέτριο κομμάτι φέτα (χωριάτικη και αλμυρή, αν είναι δυνατό)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κσ φρέσκο βασιλικό
2 κσ φρέσκια μέντα ή δυόσμο
1/4 κσ πιπέρι καγιέν
2 κσ μπαλσάμικο ξύδι
λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό ενός λάιμ
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνετε την ντομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα, και τέλος το καρπούζι. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρό μπωλ, και περιχύνετε τη σαλάτα. Ανακατεύετε, με σχετική προσοχή, για να μη διαλυθεί το καρπούζι, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο δυόσμο ή μέντα και σερβίρετε.
Tip*
Μπορείτε να την συνοδεύσετε με ένα ντιπ κρύου γιαουρτιού στο οποίου θα έχετε ανακατέψει ψιλοκομμένο δυόσμο ή μέντα
queen
1μεγάλη φέτα καρπούζι (χωρίς τα σπόρια), κομμένη σε μέτρια κομμάτια
5 μέτριες, ώριμς, ντομάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
ένα μέτριο κομμάτι φέτα (χωριάτικη και αλμυρή, αν είναι δυνατό)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κσ φρέσκο βασιλικό
2 κσ φρέσκια μέντα ή δυόσμο
1/4 κσ πιπέρι καγιέν
2 κσ μπαλσάμικο ξύδι
λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό ενός λάιμ
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπωλ ρίχνετε την ντομάτα, το κρεμμύδι, τη φέτα, και τέλος το καρπούζι. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μικρό μπωλ, και περιχύνετε τη σαλάτα. Ανακατεύετε, με σχετική προσοχή, για να μη διαλυθεί το καρπούζι, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο δυόσμο ή μέντα και σερβίρετε.
Tip*
Μπορείτε να την συνοδεύσετε με ένα ντιπ κρύου γιαουρτιού στο οποίου θα έχετε ανακατέψει ψιλοκομμένο δυόσμο ή μέντα
queen
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου