Ένας οδηγός ταξί νεκρός σε ληστεία τράπεζας .

12:49 μμ Τραγική κατάληξη είχε ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε τράπεζα στο κέντρο της Νάουσας στην Πάρο. Ένας οδηγός ταξί έπεσε νεκρός από τα πυρά των ληστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις άνδρες, φορώντας μαντίλια στα πρόσωπά τους, εισέβαλαν με όπλα σε υποκατάστημα τράπεζας. Οι ένοπλοι παρέμειναν για αρκετά λεπτά μέσα στην τράπεζα.
Κατά την έξοδό τους, ένας οδηγός ταξί προσπάθησε να τους σταματήσει, λέγοντας πως το όπλο είναι ψεύτικο με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να πυροβολήσει εν ψυχρώ τρεις φορές τον 45χρονο.
Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Παροικιάς, ενώ στο νησί επικρατεί κινητοποίηση, προκειμένου να κλείσουν όλοι οι δρόμοι εξόδου για τους δράστες.
Το λιμάνι της Παροικίας έκλεισε, το λιμενικό άρχισε να «σαρώνει» τη θαλάσσια περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» το νησί.-
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου