Τα κορμιά που κάνουν τα νερά να βράζουν (part I)

7:02 μμ. Οι καλοκαιρινές παπαρατσο-φωτογραφίες επώνυμων Ελληνίδων είναι ο καλύτερος δείκτης για να διαπιστώσεις αν αυτή που λιγουρεύεσαι όλο το χρόνο αντέχει να σε κοιτάξει στα μάτια. Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ανελέητο καλοκαιρινό ήλιο. Και το καταραμένο το photoshop δεν είναι ούτε φορητό, ούτε αδιάβροχο.

Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης
Η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη (και η αυξητική στήθους) την έχουν μετατρέψει σε ένα ‘τέρας’ αυτοπεποίθησης.



 Για αυτό και φέτος ήταν η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού άφησε τους παπαράτσι να την τραβήξουν να μπαινοβγαίνει στην θάλασσα. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.


Αναπληρωματική η Ελευθερία Ελευθερίου που -παρότι μινιατούρα- φόρεσε άφοβα το πιο καυτό μπικίνι που βρήκε πρόχειρο και βγήκε παγανιά στην Μύκονο. Έτσι, για να ξεπεράσει την στεναχώρια του Μπακού. Το αποτέλεσμα την δικαιώνει.


Βραβείο Καλιφορνέζας σεξόβομβας
Η Έλενα Παπαβασιλείου, αγαπημένη και σταθερή παρουσία στο oneman, δεν κάνει όσο συχνά θα θέλαμε σέξι φωτογραφήσεις. Αλλά μας αποζημιώνει και με το παραπάνω τα καλοκαίρια.

...συνεχίζεται
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου