Χώρισε και... του χαμογέλασε η τύχη!

11:11 πμ. Με... ανέκδοτο μοιάζει η ιστορία ενός ζευγαριού στην Αγγλία, τουλάχιστον για τη γυναίκα, η οποία παράτησε τον άνδρα της κι εκείνος την επόμενη μέρα κέρδισε 22 εκατομμύρια ευρώ στο Λόττο!

Η 31 ετών Κέρι Γκρέιβς αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της έπειτα από 14 χρόνια σχέσης με τον 37χρονο Μάθιου Μπρετς, θέλοντας το κάτι παραπάνω. Μια έντονη ζωή και περισσότερο σεξ, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Για λίγο, όμως, κράτησε η όποια στενοχώρια για τον άτυχο -υποτίθεται- άνδρα, οδηγό φορτηγού στο επάγγελμα, ο οποίος μέσα σε ελάχιστες ώρες έγινε ο πιο τυχερός και ένας από τους πιο πλούσιους στο νησί.

Ο λόγος;; Στο δρόμο για τη δουλειά είχε έμπνευση, έπαιξε έξι αριθμούς στο Λόττο και του... έκατσε! Πλέον έχει 22 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα στον προσωπικό του λογαριασμό, ένας λόγος παραπάνω για να μετανιώνει για την απόφασή της η... πρώην.

Ο Μπρετς παραιτήθηκε αμέσως από τη δουλειά στην οποία δούλευε τα έξι τελευταία χρόνια και αναγκαζόταν να ξυπνάει από τις 5 το πρωί, ενώ στα σχέδιά του είναι η αγορά ενός σπορ αυτοκινήτου κι ενός σπιτιού, χωρίς φυσικά να αφήσει απ' έξω συγγενείς και φίλους. Αν και σίγουρα πολλοί θα είναι εκείνοι από τα... παλιά, που θα τον θυμηθούν τις επόμενες ημέρες.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου