Μαριάννα Ντούβλη: Nέα ταινία "Αποπλάνηση στην Σαντoρίνη"

10:39 μμ. Η Μαριάννα Ντουβλή ξαναχτυπά με νέο πορνό βίντεο. Στο  ωραιότερο νησί του κόσμο είναι η νέα παραγωγή της ταινίας με πρωταγωνίστρια την  Μαριάννα Ντούβλη.

Την βλέπουμε καβάλα στα γαϊδουράκια, αλλά και σε ερωτικά παιχνίδια .Η νέα ταινία έχει τίτλο  «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» και μόλις κυκλοφόρησε.

Ηλιοκαμένοι ψαράδες και Κύπριοι ηθοποιοί , στην τταινία συμμετέχει και η γνωστή  Αλέσκα Ντάιμοντ καβάλα σε ένα γαιδουράκι, ψαράκια να κάνουν πεντικιούρ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ένας έγχρωμος που παραφυλάει την πρωταγωνίστρια εκεί που σκάει το κύμα και πολλά, πάρα πολλά πλάνα από ηλιοβασιλέματα.

Η ταινία είνα ένα αφιέρωμα στην Σαντορίνη που κάποιους θα τους ενθουσιάσει και κάποιους θα τους εξοργίσει, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Στην ταινία η  Μαριάννα Ντούβλη,  υποδύεται μια ιδιοκτήτρια ενός σπα που γνωρίζει ένα ζευγάρι που τους αρέσει να κερατώνει ο ένας τον άλλο. Ενώ τα πάνω κάτω στην «παρέα» φέρνει η μια  υπάλληλος.
Πόπη Ρ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου