ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι συνεργάστηκαν με την Goldman Sachs και απέκρυψαν το χρέος (βίντεο)

9:22 μμ. Με στοιχεία που διαθέτει ο ερευνητής δημοσιογράφος Greg Palast «ξεσκεπάζει» το πως οδηγηθήκαμε σήμερα στη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, την ίδια στιγμή που ο πολιτικός αναλυτής R. Shakespeare υποστηρίζει ότι η τρόικα έχει ως στόχο να διατηρήσει την κατάσταση στη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκαν με την Goldman Sachs προκειμένου να αποκρύψουν το πραγματικό χρέος προκειμένου να βοηθήσουν τις ισοτιμίες των παγκοσμίων νομισμάτων προς όφελος φυσικά των δυνατών. Αυτό σύμφωνα με τον Palast οδήγησε στην κατάρρευση των ελληνικών ομολόγων και κατ' επέκταση στην ζοφερή οικονομική πραγματικότητα.

Από την πλευρά του ο πολιτικός αναλυτής σημειώνει πως ο χειρισμός της κρίσης ουσιαστικά πραγματοποιήθηκε προκειμένου να δικαιολογηθεί η κατοχή της Ελλάδας από τους τραπεζίτες καλώντας τους Έλληνες να εξεγερθούν.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου