Λαμποργκίνι σφηνώνει ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα [βίντεο]

6:27 μμ. Όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τα αυτοκίνητα δεν κάνουν τον καλό οδηγό. Όσα χρήματα λοιπόν και να διαθέσει κάποιος για να αγοράσει ένα υπερ-αυτοκίνητο, αυτό δεν είναι αρκετό για να βελτιώσει τις ικανότητές του στην οδήγηση.
Αυτό απέδειξε η περίπτωση ενός οδηγού στο Σικάγο του Ιλινόι, στις ΗΠΑ, ο οποίος ήθελε να κάνει επίδειξη του τι μπορεί να κάνει με την κίτρινη Λαμποργκίνι του, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει το αυτοκίνητο στο συνεργείο.
Ο οδηγός είχε βγάλει φλας αριστερά και έκανε σε όλους γνωστή την παρουσία του και την αγωνία του να «ξεχυθεί» στο δρόμο, με μερικά εντυπωσιακά μαρσαρίσματα. Όταν τελικά άναψε το πράσινο, ο περήφανος ιδιοκτήτης το «σανίδωσε» στρίβοντας, αλλά επειδή προφανώς ήταν άσχετος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί ανάμεσα σε σταματημένα οχήματα του αντίθετου ρεύματος.
Ευτυχώς, πίσω του στο φανάρι ήταν μια παρέα πιτσιρικάδων, οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν, ώστε να μην ξεχάσει ποτέ ο οδηγός τη σοφή λαϊκή ρήση με τα μεταξωτά βρακιά.


πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου