Yλικά:
- 4 κούπες ψητά λαχανικά με μπαλσάμικο και μυρωδικά κομμένα σε μέτρια κομμάτια (βασική συνταγή)
- 4 κούπες αντίδια
- 1 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο
- 200 γραμμάρια Χαλούμι κομμένο σε μέτρια καρέ
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 4 κουταλιές της σούπας μαρινάδα από τα λαχανικά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο
- Αλάτι
- Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ανακατεύουμε το μέλι με τη μαρινάδα, το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και λίγο αλάτι.
- Ζεσταίνουμε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί το μέλι κι έπειτα αφήνουμε να κρυώσει καλά.
- Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό σκεύος και ψήνουμε χωρίς άλλο λίπος το χαλούμι μέχρι να ροδίσει.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ψητά λαχανικά με τα αντίδια τον άνηθο και το χαλούμι.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Πηγή: lovecooking.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου