Βροχερός ο καιρός και την Τρίτη

8:24 μμ. Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη 6 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει στη Μακεδονία ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι  άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανώς νωρίς το πρωί να είναι ισχυρές στα νότια. Γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου