Ηταν νεκρός τρεις μήνες μέσα στο διαμέρισμά του!

2:31 μμ. Νεκρός στην πολυθρόνα του σπιτιού του, τρεις μήνες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ένας 59χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμενε, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και τον κλειδαρά, παρακινούμενος από μια έντονη και περίεργη μυρωδιά.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του rethnea.gr ο 59χρονος ζούσε μόνος του σ' ένα σπίτι στο κέντρο του Ρεθύμνου. Συγγενείς, πέραν ενός αδελφού που ζούσε σε άλλη πόλη, δεν υπήρχαν, ενώ όλο αυτό το διάστημα δεν τον είχε αναζητήσει κανείς.
Πριν λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμενε ο 59χρονος, κάτοικος Αθηνών, επισκέφθηκε το Ρέθυμνο.
Περαστικός από το σπίτι του 59χρονου, χτύπησε την πόρτα, χωρίς να λάβει όμως καμία απάντηση. Ωστόσο μία έντονη, περίεργη μυρωδιά του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και έτσι αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία και έναν κλειδαρά για ν' ανοίξει την πόρτα.
Το θέαμα που αντίκρισαν όταν άνοιξαν την πόρτα ήταν πραγματικά δυσάρεστο... Ο 59χρονος άνδρας βρισκόταν νεκρός, σε μία πολυθρόνα και το πτώμα του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείεται, όχι όμως και η περίπτωση της αυτοκτονίας, καθώς η Αστυνομία βρήκε στο χώρο ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 59χρονου άνδρα. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία και θα φωτίσουν τα πραγματικά αίτια του θανάτου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου