4ο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε λιγότερο από 1 μήνα ύπαρξης

9:33 μμ. Σε νέα δημοσκόπηση, της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής, «πρώτο κόμμα» βγαίνουν οι αναποφάσιστοι με ποσοστό που ξεπερνά το 25%!

Όμως πιο εντυπωσιακά ακόμα είναι τα στοιχεία τόσο για τα κόμματα που ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων αλλά και ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Η νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, δίνει στη Νέα Δημοκρατία 18,1% στο ΠΑΣΟΚ 14,3%, στο ΚΚΕ 8,2%. ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.

Στην πέμπτη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9%, ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία των Κατσέλη- Καστανίδη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.

Στο ερώτημα δε για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου