Γυναίκες : φαγητό - σεξ σημειώσατε 1

4/2/2012, 1:20 μμ. Οι γυναίκες δαπανούν πολύ περισσότερο χρόνο σκέψης για το φαγητό από ό, τι για το σεξ, αποκαλύπτει μια νέα έρευνα που έγινε στη Βρετανία.
Το 58 % των γυναικών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι σκέφτονται το σεξ τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα, την ίδια στιγμή όμως το 70 % παραδέχτηκαν ότι έχουν πολύ πιο συχνά φαντασιώσεις για το φαγητό.
Σύμφωνα με τη μελέτη δύο στις τρεις γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους, ενώ το 53 % εκείνων που πήραν μέρος στην έρευνα σκέφτονται το βάρος τους μέχρι και 10 φορές την ημέρα.
Η έκθεση εντόπισε επίσης την ημέρα και ώρα που οι γυναίκες αισθάνονται ότι έχουν την καλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσουν μια δίαιτα με επιτυχία.
Τρεις στις τέσσερις ερωτηθέντες πίστευαν ότι θα βρίσκονται στην ιδανική διανοητική και συναισθηματική κατάσταση για να αρχίσουν ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής περίπου στις έντεκα το πρωί της Τρίτης.
«Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι την Τρίτη έχουν ακόμη την ενέργεια της αρχής της νέας εβδομάδας και ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην ανάγκη να ξεκινήσουν μία δίαιτα», δήλωσε η διαιτολόγος Zoë Hellman.
«Όσο προχωράμε προς τα μέσα της εβδομάδας οι περισσότεροι έχουν την τάση να χάνουν το σθένος τους και να μπαίνουν στο επικίνδυνο τριπάκι του ‘’ θα αρχίσω δίαιτα την επόμενη εβδομάδα ‘’.
«Νομίζω ότι στις έντεκα το πρωί είναι πιο εύκολο το ξεκίνημα μιας δίαιτας για πολλούς ανθρώπους, επειδή στην αρχή της ημέρας είναι πιο πιθανό να έχουν δουλειές και καθήκοντα που μπορούν να τους αποσπάσουν την προσοχή από το φαγητό», πρόσθεσε η Hellman. «Αντίθετα αργά το απόγευμα και το βράδυ αισθάνονται λίγο πιο χαλαροί και για πολλούς ένα ποτό ή ένα γλυκό σνακ έχει γίνει μέρος του τρόπου με τον οποίο χαλαρώνουν και απομακρύνουν το άγχος της ημέρας.»
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης τις πέντε κορυφαίες κατηγορίες τροφίμων, στις οποίες οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν και είναι πιο πιθανό να της οδηγήσουν στο να σπάσουν τη δίαιτά τους. Ποιες είναι αυτές; Η σοκολάτα, το αλκοόλ, το finger food, οι πατάτες και τα επιδόρπια. Οι τροφές αυτές είναι ικανές να μονοπωλήσουν τη σκέψη των γυναικών κερδίζοντας ακόμη και τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου