Ερχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη

23/1/2012, 10:53 πμ. Και ενώ ο καιρός τις τις τελευταίες ημέρες ο καιρός είχε βελτιωθεί αισθητά και είχε αλλάξει το σκηνικό με την ηλιοφάνεια ν α επιστρέφει και να κάνει τος ημέρες πιο γλυκές, η ΕΜΥ προειδοποιεί πως αυτό θα κρατήσει για ακόμα δύο ημέρες.
Από την Τετάρτη ο καιρός θα βάλει και πάλι τα χειμωνιάτικα και μέχρι το Σάββατο θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, μ ε τοπικές βροχές και χιονόνερο για τα βόρεια της χώρας την Τετάρτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Περαιτέρω πτώση αναμένεται την Πέμπτη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.

Για σήμερα πάντως στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου