Στην κορυφή ο Ολυμπιακός

14/12/2011, 8:39 μμ. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από την άνετη νίκη του στην έδρα του Λεβαδειακού(4-0).
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ και έφτασε στην επιτυχία με χαρακτηριστική ευκολία. Τώρα, ο Ολυμπιακός έχει 30 βαθμούς, η ΑΕΚ 28 και ο Παναθηναϊκός 26. Πάντως, ο ΠΑΟ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τους δύο πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 9' ο Μοντέστο μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Λεβαδειακού, έκανε το γύρισμα και ο Πάντελιτς με απ' ευθείας σουτ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (0-1).

Το 0-2 έγινε στο 16' από τον Μιραλάς. Ο Βέλγος στο 39' σημείωσε το 0-3 και στο 59', ο Φετφατζίδης έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης έδιωξε και ο Μιραλάς με νέο γκολ έφτασε στο χατ-τρικ (0-4).

Διαιτητής: Αρετόπουλος.

Κίτρινες: Μπεγκόνια, Ιωάννου, Μανιάτης, Φετφατζίδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Αλεξίου (65' Κόρμπος), Ιωάννου, Λισγάρας, Βιάνα, Σάντσεθ, Γκρίμπιτς, Μπεγκόνια (60' Νικολακάκης), Ζουρούδης (63' Ναπολεόνι).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος (65' Ποτουρίδης), Παπάζογλου, Μανιάτης (76' Χαβίτο), Μόνχε, Μοντέστο, Μιραλάς(71' Φουστέρ), Πάντελιτς, Φετφατζίδης.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου